SAADET PARTİSİ KURMAYLARI

SAADET  PARTİSİ KURMAYLARI

KAN STOKLARINI DOLDURMAK İÇİN HAREKETE GEÇTİ?

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanlığı öncülüğünde  harekete geçen  Saadet Partisi  üyeleri  Kızılay´ın boşalan kan stoklarını doldurmak  üzere  yaptığı  kan bağışı çağrısına icabet ederek  kan  bağışında  bulundular? Talas yolu üzerindeki Kızılay Kan Merkezi´ne Gelen Saadet  Partililer  adına konuşan  İl Başkanı  Mahmu Arıkan ?İnşallah bu çağrı tüm Türkiye´de  yankı bulur ve Kızılayımızın  boşalan kan stok´u  en kısa zamanda tekrar dolar? değerlendirmesinde  bulundu?

Kızılay´ın boşalan kan stoklarını doldurmak  üzere  yaptığı  kan bağışı çağrısına icabet ederek  kan  bağışında  bulunmak üzere  Talas yolu üzerindeki Kızılay Kan Merkezi´ne gelen Saadet  Partililer  stokların  en kısa sürede yeniden  dolmasını  temenni ederek  kan bağışında  bulundular?

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan ve beraberindeki parti üyeleri Kızılay kan merkezinde öncelikle toplu olarak kan bağışı formunu doldurup daha sonra sıra ile kan verdiler?

Partilileri  adına  haber  ekibimize değerlendirmede  bulunan  İl Başkanı Mahmut Arıkan ?Geçtiğimiz hafta Kızılay genel müdürümüzün yaptığı çağrıya istinaden Türkiye´de kış aylarının gelmesiyle beraber kan stoklarının azalması çağrısına Saaadet partisi Kayseri İl teşkilatı olarak  uyduk ve bugün tüm teşkilatlarımızla beraber Kayseri´deki Kızılay bölge müdürlüğümüzün şubesine kan bağışı yapmak için ziyaretimizi gerçekleştirdik?  İnşallah bu çağrı tüm Türkiye´de de yankı bulur ve Kızılayımızda ki bu kan stoğu en kısa zamanda tekrar olması gereken yere ulaşır ve yetişir diye dua ediyorum ? ifadesini  kullandı?.

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan konuşmasının devamında ? Dünyanın dört bir yanında sıkıntılı süreç yaşanıyor . Gerek müslüman coğrafayasın da gerekse diğer coğrafayalarda insanların kanı akıyor. Buradan bu vesile ile bir kere daha dualarımızı gerçekleştirip, bu akan kanın son bulması için özellikle müslüman coğrafayasın da bu akan kanın son bulması için dualarımızı bir kere daha yapıyoruz.  İnşallah rabbim bu duaları kabul eder? diye konuştu?

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan, Türk Kızılayı İç Anadolu BölgeSİ  Kan Merkezi Bölge Müdürü Dr . Adem Tatar´a Rahmetli Erbakan Hoca´nın  kitabını hediye etti ve ardından kan verme işlemleri gerçekleşti..

HABER :  R.ÖZTEMİR



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor