SAADET PARTİSİ, İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

SAADET PARTİSİ, İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

SP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MAHMUT ARIKAN: “CHP İDDİALARI İLE GÜNDEMDEKİ BİRİKMİŞ SORUNLAR ÖRTBAS EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR”

Saadet Partisi Kayseri İl Teşkilatı’nın Kasım ayı genişletilmiş il divan toplantısında konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, ülkenin algı ile yönetildiğini söyleyerek “CHP iddiaları ile gündemdeki birikmiş sorunlar örtbas edilmeye çalışılıyor” dedi.

Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonunda gerçekleşen toplantıya Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Nuri Ürkündaş, il ve ilçe teşkilatları katıldı.

İktidarın 17 yılda yaptığı uygulamalar ile toplumda oluşan kutuplaşmayı ortadan kaldırılmak yerine daha da artırdığını söyleyen Mahmut Arıkan, Bugün burada Saadet Partisi Kayseri İl Teşkilatı’nın Kasım ayı genişletilmiş il divan toplantısı için bulunmaktayız. toplumun en büyük problemi kutuplaşmadır. Bu kutuplaşma problemi de maalesef AK Parti iktidarının son 17 yıldaki politikalarının neticesinde ortaya çıkmış bir durumdur. Bu durumu ortadan kaldırmak için gayret gösterilmesi gerekirken , son dönemde mecliste yaşanan hadiseler olayları biraz daha körüklemiş vaziyette” dedi.

Arıkan, ülkede var olan sorunların üzerinin kapatılması için gündeme farklı konuların getirildiğini fakat bu durumun sıkıntıları ortadan kaldırmadığını söyleyerek sözlerine şu şekilde devam etti:

“Ülkemizi yöneten insanlar, ülkeyi algı metodu ile yönetme gayreti içerisindeler. Maalesef gerçekleri gizleyerek algı üzerinden bir takım icraatlar yapmak gayretindeler. Son iki gündür ülke hiç olmadık bir şekilde Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde yaşanan hadiseler ülke gündeminin birinci maddesi haline gelmiş vaziyette. Bugün ülkede ekonomik anlamda çok büyük sıkıntılar, eğitim anlamında büyük sıkıntılar, dışımızda yaşanan hadiseler ve tarımda çok büyük sıkıntılar söz konusuyken, ülkemizde iki gündür devletin en tepesinden bütün yönetim kademelerine kadar Cumhuriyet Halk Partisi içerisindeki meseleleri konuşmanın birikmiş sorunları örtmekten öteye gitmediğini düşünüyoruz. Biz Saadet Partisi olarak, algılarla değil gerçeklerle bu ülkenin idare edilmesi için halkımızı uyarma noktasında geçmişte olduğu gibi, bundan sonra da gayret içerisinde olacağız. Bugün AK Parti iktifarı tarafından sürekli olarak kullanılan bir ifade var, İMF’ye borçlarının kalmadığı hatta İMF’nin para talep ettiği takdirde para bile verebileceği ifade ediliyor. Bunun doğru olduğunu ifade ediyoruz ama AK Parti iktidara geldiğinde 200 milyar dolar olan borcun, bugün 700 milyar dolarlara çıkmış olmasının da algı yöntemi ile saklanan bir gerçek olduğu kanaatindeyiz. Geçtiğimiz günlerde yapılan tarım şurasında da görüldü ki, tarımdaki durumumuz da maalesef içler acısı vaziyette. Bu sıkıntıların giderilmesi için de Saadet Partisi olarak, üzerimize düşen gayreti göstereceğiz”


Haber Kaynak : İHA

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı