SAADET PARTİSİ KURMAYLARI

SAADET PARTİSİ KURMAYLARI

KAYGRUP’U ZİYARET ETTİ

Saadet Partisi İl Başkanı Nuri Ürkündaş ve il yönetiminden oluşan heyet medya grubumuzu ziyaret ettiler. Basınla olan ilişkilerini geliştirmek için ilimizdeki tüm basın kuruluşlarını ziyaret ettiklerini aktaran İl Başkanı Ürkündaş çalışmalarının vatandaşa ulaştırılması konusunda destek talep etti.

Saadet Partisi İl Başkanı Nuri Ürkündaş ve il yönetiminden oluşan heyet medya grubumuzu ziyaret ederek Kay Grup Genel Yayın Yönetmeni ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya’ya çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Basınla olan ilişkilerini geliştirmek amacıyla basın kuruluşlarını ziyaret ettiklerini belirten Saadet Partisi İl Başkanı Nuri Ülkündaş “Saadet Partisi olarak bütün gayretlerimiz ile çalışıyoruz. Kongresini yapacağımız birkaç ilçe var. Onları da yaptıktan sonra Ramazan ayından önce il kongresini tamamlamış olacağız. Bizlerde bu kapsamda ilişkilerimizi geliştirmek amacıyla Kayseri’mizde televizyon, gazeteleri ve basın kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Bu amaçla da bugün Kay Grup medya kuruluşunu ziyaret ettik. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Bugünlerde arka arkasına gelen deprem, şehitlerimiz ve çığ felaketi haberleri alıyoruz. İkinci çığ felaketinde de yardıma giden bir ilçe başkanımızın da vefat ettiği haberini aldık. Onun akabinde bir uçak kazası meydana geldiğini duyduk. Orada da üç vatandaşımız hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyoruz, mekânları cennet olsun. Kongrede aday olan bir arkadaşımız yok. Kongre çalışmaları süresince komisyonumuzu oluşturduk. Arkadaşlarımız çalışıyorlar. Aday olmak isteyen arkadaşlarımız aday olacak. Bunlar içerisinde hangi arkadaşımız teşkilatımıza daha yararlı hizmetler götürürse o arkadaşımızı başkan adayı yapacağız. Tabi bize de başkanım siz devam edin derlerse; bizlerde başımız, gözümüz üstünde deriz ve bu göreve devam ederiz. “değerlendirmesinde bulundu.

Kay Grup Genel Yayın Yönetmeni ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ise Saadet Partisi heyetinin ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını söylerken yaklaşan il kongresi öncesi başarılı çalışmalar diledi.



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor