ŞABAN ÜNLÜ CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKAN´LA GÖRÜŞTÜ

ŞABAN ÜNLÜ CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKAN´LA GÖRÜŞTÜ

?SONUNA KADAR YANINIZDAYIZ?

TOBB´un ev sahipliğinde geçtiğimiz hafta Ankara´da yapılan toplantıya katılan Kayseri ticaret borsası Başkanı Şaban Ünlü Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım´la ayrı ayrı görüştü. Ünlü, Cumhurbaşkanı ve Başbakan´a ?Demokrasi mücadelesinde sonuna kadar yanınızda, emrinizdeyiz? dedi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği´nin ev sahipliğinde geçtiğimiz hafta Ankara´da yapılan toplantıya Kayseri´den de 6 oda başkanı katıldı. Toplantıda Ticaret Borsası´nı temsilen hazır bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile aylak üstü sohbet etme imkanı buldu.
Ünlü sohbette Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım´a, 15 Temmuz hain darbe girişiminde gösterdikleri çalışma ve dik duruşları nedeniyle teşekkür ederek, ?Sayın Cumhurbaşkanım sonuna kadar emrinizdeyiz, yanınızdayız. Kayseri Ticaret Borsası olarak tüm meclisimiz ve üyelerimizle ihanet şebekesinin ve terör örgütünün bu alçak girişimlerini lanetliyoruz.Borsa olarak Kayseri´deki demokrasi nöbetinde bizde yerimizi aldık.Borsamızın her üyesi ekonomik olarak da dış mihrakların baskılarına karşı, daha çok çalışıp, daha çok üretme kararlığındadır.Sizin liderliğinizde milletimizin azim ve kararlılığı ile inşallah her türlü belanın üstesinden geleceğiz? şeklinde konuştu.
Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü´nün Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım ile ayaküstü sohbetinde Türkiye Odalar ve Borsalar birliği Başkanı hemşerimiz Rıfat Hisarcıklıoğlu da hazır bulundu.



“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor