SAĞLAM, ONU İSTİYOR

SAĞLAM, ONU İSTİYOR

OLCAN ADIN İÇİN GİRİŞİMLER BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´da transfer harekatı sürüyor. Sarı-kırmızılı yönetim, Ertuğrul Sağlam´ın istediği Olcan Adın için girişimlere başladı.

29 Haziran´da sezonu açan Kayserispor, pazartesi günü 1. etap kamp çalışması için Erzurum´da toplanacak. Sarı-kırmızılı kulüpte sezon hazırlıkları devam ederken, bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor.

Merkez orta saha pozisyonu için Lawal ile sağ kanat için Volkan Şen ile görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılı ekip, bütün ihtimalleri düşünüyor ve Ertuğrul Sağlam´ın alternatifli listesi üzerinde çalışıyor. Sağ kanat oyuncusu Volkan Şen ile temaslarını sürdüren Kayserispor, bu oyuncunun transferinden olumsuz sonuç alırsa, Sağlam´ın istediği bir diğer oyuncu olan Olcan Adın´ı transfer etmek için çalışacak. Şimdiden girişimlere başlayan Kayserispor, Olcan ile yapılan ilk görüşmeden olumlu sonuç aldı. Transferin önümüzdeki günlerde kesinleşmesi bekleniyor.

Bonservisi elinde bulunan 34 yaşındaki oyuncu, Balıkesir alt yapısında yetişti. Tecrübeli oyuncu, Kartalspor, Fenerbahçe, Antalyaspor, Karşıyaka, Gaziantepspor, Trabzonspor, Galatasaray ve son olarak Akhisar Belediyespor forması giydi.

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak