SAĞLAM´DAN ALANYA VURGUSU

SAĞLAM´DAN ALANYA VURGUSU

?ALANYA MAÇI BİZİM İÇİN DÖNÜM MAÇI OLACAK?

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yaptığı açıklama ile 13.haftada oynanacak olan Alanyaspor karşılaşmasının önemine dikkat çekti. Sağlam, ?Alanya maçı bizim için dönüm maçı olacak´ dedi.

Spor Toto Süper Lig´de 13.hafta milli maçlar nedeniyle, 23-26 Kasım´da oynanacak. 13.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Aytemiz Alanyaspor´a konuk olacak.

Sarı-kırmızılı ekip, Alanyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına çarşamba günü yaptığı antrenmanla başlamıştı. Kayserispor, Perşembe günü yaptığı antrenman ile hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü. Öte yandan, perşembe günü gerçekleştirilen antrenmanı Kulüp Başkanı Erol Bedir de yakında takip etti. Başkan Bedir, Ertuğrul Sağlam ile uzun süre saha içerisinde konuştu.

Antrenman öncesin açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, 13.haftada oynanacak olan Alanyaspor karşılaşmasının önemine dikkat çekti. Sağlam, şöyle dedi: ?Alanyaspor ile oynayacağımız, bizim ve rakibimizin için önemli olan karşılaşmanın hazırlıklarına üç günlük iznin ardından başladık. Sakat oyuncularımız bize katılmadı. Tabii milli arada tedavileri tüm hızıyla devam ediyor. Hafta başında bizimle beraber olacaklar. Milli takım oyuncularımızın da katılımı ile tam takım halinde çalışacağız. Sıkıntılı bir süreci yaşıyoruz. Şuna inanıyoruz, oyuncularımız üzerine düşeni yapacak ve Alanya maçı ile sıkıntılı dönemi aşacağız. Oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. Oyuncularımda, karakterli duruş sergileyecekler. Alanya maçını bir dönüm maçı olarak görüyoruz. Bu nedenle de ona göre sahada olacağız.?

Haber: Şevket TEKİN



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı