SAĞLAM´DAN YALAN HABER TEPKİSİ

SAĞLAM´DAN YALAN HABER TEPKİSİ

?YALAN HABER YAPMAYIN BU İŞİN VEBALİ VAR?

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, oyuncuları hakkında yapılan haberlere tepki gösterdi. Maddi sorunlar olduğu ancak oyuncularının bu durumu sıkıntı yapmadığının altını çizen Sağlam, ?Yalan haber yapmayın, bu işin vebali var´ dedi.

Spor Toto Süper Lig´in 12.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Galatasaray´ı konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekipte hazırlıklar devam ederken, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, oyuncuları hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi.

Söz konusu haberde, kaleci Lung, Mensah ve Sapunaru´nun kulüpten alacaklarını alamadıkları için teknik heyetin raporu doğrultusunda kadro dışı kalacağı iddia edilmişti. Yapılan habere ilişkin açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, ?Yalan haber yapmayın, bu işin vebali var´ dedi. Sağlam, sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Basın ve yayın organlarında birkaç oyuncumuz ile alakalı paralarını alamadıkları için oynamıyorlar. Bizde bunlarla yönetime rapor verip, kadro dışı bırakılmalarınız istediğimiz yönünde haberler var. Tamamen asılsız demiyorum, kötü niyetle yapılmış yalan haberdir. Böyle bir şey yok. Ekonomik anlamda sıkıntıların yaşandığı doğrudur ama oyuncularımızın bir tanesi bile bunu problem yapmadılar. Bu haberi yapan insanlar, haksızlık yapıyorlar. Oyuncularımı ve takımıma haksızlık yapılıyor. Ellerine ne geçiyor, anlayamıyorum. Oyuncularım konusunda hiçbir sıkıntı yoktur. Aldığımız karar sadece teknik bir karardır. Bunu başka yerlere çekmenin anlamı yok. Yapmayın, bu yapılanın vebali var. Lütfen yapmayın.?

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak