SAĞLIK BAKAN YRD. PROF.DR. GÜVEN

SAĞLIK BAKAN YRD. PROF.DR. GÜVEN

VALİ GÜNAYDIN´A ?HAYIRLI OLSUN? ZİYARETİNDE BULUNDU?

Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Muhammed Güven, Vali Şehmus Günaydın´a ?Hayırlı olsun? ziyaretinde bulundu.Ziyarette konuşan Bakan Yardımcısı Prof.Dr. Güven ? Bakanlık olarak gerek valiliğin, gerek belediyenin, gerekse diğer kurumların herhangi bir ihtiyacı olduğunda mutlaka yanlarında yer alacağız? ifadesini kullandı?

Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Muhammed Güven, Vali Şehmus Günaydın´a ?Hayırlı olsun? ziyaretinde bulundu? Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Günaydın, "Bakanımıza öncelikle hoş geldin diyorum. Ayrıca hayırlı olsun, kendileri de yeni göreve başladı. Daha önce Kayseri´de görev yapması münasebetiyle kendisini Kayserili olarak kabul ediyoruz. İlimizle ilgili bütün konularda bize yardım ve destek olacağını çok iyi biliyoruz" değerlendirmesinde bulundu?

Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Güven´ de, 28 yıl boyunca Kayseri´de hizmet ettiğini, özellikle sağlık alanında kentin tüm ihtiyaçları konusunda ellerinden geleni yapacaklarını belirterek "28 yıl Kayseri´de hizmet edince bir ayağımız mutlaka burada oluyor. Kendimizi Kayserili olarak görüyoruz. Kayseri´nin de gelişimi ve özellikle sağlık alanındaki ihtiyaçları konusunda mutlaka elimizden geleni yapacağız. Bütün eşimiz, dostumuz, arkadaşımız burada. 28 yıl emek verdiğimiz üniversite burada. O yüzden elimizi ve ayağımızı Kayseri´den çekmek olmaz. Zaman zaman böyle ziyaretlerimiz olacak. Gıyaben biliyoruz, çok değerli ve başarılı bir valimiz. Kayseri için çok önemli katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. Kayseri´de genellikle bir huzur ortamı olur. Bunun devam edeceğinden zaten eminiz. biz de gerek valiliğin, gerek belediyenin, gerekse diğer kurumların herhangi bir ihtiyacı olduğunda mutlaka yanlarında yer alacağız" diye konuştu.



Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı