SAĞLIK TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ ADIM

SAĞLIK TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ ADIM

USHAŞ GENEL MÜDÜRÜ MEHMET ALİ KILIÇKAYA İLE PROTOKOL İMZALADI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’yi her alanda turizm şehri yapmak için önemli bir çalışmaya daha imza attı. Başkan Büyükkılıç, Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş. (USHAŞ)’nin Kayseri’de büro açması için USHAŞ Genel Müdürü Mehmet Ali Kılıçkaya ile protokol imzaladı. İmzalanan protokolle USHAŞ ve Büyükşehir Belediyesi, Kayseri’deki sağlık turizminin geliştirilmesi ve tanıtım faaliyetleri için birlikte çalışmalar yapacaklar.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, büyük önem verdiği sağlık turizminde önemli adımlar atılmasını sağlamaya devam ediyor. Sağlık Turizmi Çalıştayı ile başlayan, bilgilendirme toplantıları ve sağlık turizmi konusunda web sitesi oluşturulmasıyla devam eden çalışmalar önemli bir protokolle devam etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ankara temasları kapsamında USHAŞ ile protokol imzaladı. Başkan Memduh Büyükkılıç ile USHAŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Genel Müdürü Mehmet Ali Kılıçkaya arasında imzalanan protokol, Erkilet Havaalanı’nda USHAŞ’ın bürosunun açılmasını ve Kayseri’de sağlık turizminin geliştirilmesi için çalışma yapılmasını kapsıyor.

KAYSERİ’DE ÖNEMLİ BİR POTANSİYEL VAR

Büyükşehir Belediyesi ile USHAŞ arasındaki protokolün imzası sırasında konuşan Genel Müdür Mehmet Ali Kılıçkaya, Kayseri’yi sağlık turizminde potansiyeli olan bir şehir olarak gördüklerini söyledi. USHAŞ olarak yapacaklar faaliyetlerle Kayseri’ye gelen turist sayısını ileri bir noktaya taşıyacaklarını ifade eden Kılıçkaya, “İmzaladığımız protokol ve Sayın Başkanımızla yaptığımız çalışma sağlık turizmi için önemli bir adım oldu. İnşallah Kayseri ve ülkemiz için hayırlı olur” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da Kayseri’deki sağlık turizmi potansiyelinin USHAŞ tarafından da takdir edildiğini belirtti. Protokolün sağlık turizminin gelişmesi için önemli bir adım olacağını ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Bir hekim olarak Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin sağlık turizminin gelişmesinde tuzu biberi olması lazım diye düşündüm. Bu doğrultuda çalışmaları hızlandırdık ve imza aşamasına geldik. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kayseri’de akredite sağlık kuruluşu sayısının artırılması konusunda da USHAŞ’tan destek bekliyoruz. İnşallah bu protokol Kayseri turizminin gelişmesinde önemli bir rol üstlenecek. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"