SAĞLIKÇILARIMIZA SADECE ALKIŞ YETMEZ TAM DESTEK ŞART

SAĞLIKÇILARIMIZA SADECE ALKIŞ YETMEZ TAM DESTEK ŞART

KTB’DEN ŞEHİR HASTANESİNE 50 ADET ÇAY MAKİNESİ

Kayseri Ticaret Borsası, ülkemizin koronavirüsle olan mücadelesinde en ön safta bulunan ve insan hayatına dokunan sağlıkçılara destek amaçlı, Kayseri şehir hastanesinin eksiği bulunan 50 adet çay makinası ihtiyacını karşıladı.

Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, konuyla ilgili olarak şöyle konuştu. Ülkemizin koronavirüsle olan mücadelesinden ön safta yeralan sağlıkçılarımıza, "gönül seferberliği" kampanyası kapsamında destek olmak istedik.

 "Sadece Alkış Yetmez, Sağlık çalışanlarımız için ne yapsak azdır" diyen Başkan Bağlamış, tüm dünyayı saran koronavirüsle mücadelenin en ön safında yer alan ve tüm risklere rağmen tek düşüncesi insan hayatı olan sağlık çalışanlarına bir nebze olsun destek olabilmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Ülkemizin virüsle olan mücadelesinde en çok korunması ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi gerekenlerin sağlık çalışanları olduğu vurgusu yapan Başkan Bağlamış, "Sağlık çalışanlarımızı alkışlıyoruz, onlara manevi olarak destek olmaya çalışıyoruz. Ama yalnızca alkışlamak yetmez, bu düşünceden yola çıkarak, onların ihtiyaçlarını karşılamak adına Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Sayın Prof.Dr. İlhami Çelik beyi arayarak eksik ihtiyaçlarını sorduk. İlhami bey, 50 adet çay makinası ihtiyaçları olduğunu belirtti. Bizde derhal taleplerini yerine getirdik. Yine başka ne ihtiyaçları varsa, imkanlarımız doğrultusunda karşılamaya hazırız” dedi.

 "Gün birlik olma, destek olma günü" diyen Başkan Bağlamış, "Kayseri Ticaret Borsası şehri ve ülkesi için vardır. Elimizden ne geliyorsa bu memleket için yapmaya hazırız. Önümüzdeki süreçte de atacağımız adımları, sağlayacağımız yeni destekleri planlayacağız. Biz göreve geldiğimiz ilk günden bu yana üyemizden aldığımızı üyeye, şehrimize vereceğiz şiarıyla hareket ettik, bundan sonra da böyle hareket edeceğiz" diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı