ŞAHİN SUCUKLARI 2016´YI

ŞAHİN SUCUKLARI 2016´YI

KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK YILI İLAN ETTİ

Şahin Sucukları Kurumsal İletişim Müdürü Ayşegül Sünbül, ?Kurumsal Sosyal Sorumluluk Yılı? olarak ilan ettikleri 2016 yılında yaygın olarak iletişim ve sosyal sorumluluk projeleri üzerine yoğunlaşacaklarını bildirdi.
Kurumsal Sosyal Sorumluluk (KSS) çalışmalarına, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı ve Kızılay ile başlattığı çalışmalar ile 2015 yılında kurumsal adım atan Şahin Sucukları, 2016´yı ?Kurumsal Sosyal Sorumluluk Yılı? ilan etti. Şahin Sucukları Kurumsal İletişim Müdürü Ayşegül Sünbül, ?Kurumsal Sosyal Sorumluluk Yılı? olarak ilan ettikleri 2016 yılında KSS Projeleri üzerine yoğunlaşacaklarını vurguladı.
Koruncuk Vakfı yöneticileriyle 2016 yılına ilişkin hedef ve projeleri görüşmek üzere buluşan Sünbül, ?Bu Gurur Hepimizin diyerek bizler tüketicimize teşekkür ediyoruz. Tüketicimizin bize verdiği destekle bizde ihtiyacı olanlara destek olabiliyoruz. Bu aslında Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesinden de öte Şahin Ailesinin paylaşım hikayesidir.
Kendi içimizde yaptığımız yardım projeleri oldu; ancak, kurumsal olarak, iletişim alanına taşımadık. Dolayısıyla, kurumsal olarak bu projenin bizim için de ilk olduğunu söyleyebilirim. İlk KSS Projesi olarak Koruncuk ve Kızılay ile birlikte yola çıktık? dedi.
Koruncuk ve Kızılay ile yürüttükleri KSS Projeleri´nde, önceliği ?örnek olmaya? verdiklerini vurgulayan Sünbül, ?´Bakın bu işler yapılabiliyor´ demek istiyoruz? dedi ve ekledi:
?Bunun dışında biz toplum olarak yardımlaşmayı, paylaşma duygusuna en ihtiyacımız olan dönemlerden geçiyoruz. Bizim gibi firmalar bu konuda hassasiyet gösterirse, örnek oluruz; hem bu duygularımız tazelenmiş, yenilenmiş olur. Çünkü çok ciddi reklam ve tanıtım bütçeleri harcıyoruz. Bunların belli bir kısmını da bu işler içinde harcayabilirsek, tüketiciyle hem samimiyet köprüsü hem de paylaşım köprüsü kurabilir hemde benzeri işleri projeleri çoğaltabiliriz.
Ayrıca düşünün; orada 121 çocuk var. Bu çocuklar büyüyecek, hayata atılacaklar. Belki sizi hatırlayacak, sizin yaptığınız işi hatırlayacaklar. Dünya çapında yardım köprüsü oluşturan Kızılay ile hiç tanımadığınız coğrafyalardaki insanlara uzanan bir el oluyorsunuz. Bu her açıdan önemli ve bu kurumlarımız her an desteklenmeli. ?
KSS Projeleri´nde farkındalık oluşturmanın büyük önem taşıdığının da altını çizen Sünbül, ?İşin özünde bu var. Hem farkındalık yaratmak hem de katkıda bulunmak. Sözleşmede yazılan ayni, nakdi konular da bizim için bağlayıcı değil. Biz hep şunu söylüyoruz. Koruncuk ile de Kızılay ile de biz bir aileyiz; Nerede ihtiyaçları varsa biz oradayız? diye ekledi.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu