SAKLANDIĞI GARDIROPTA YAKALANDI

SAKLANDIĞI GARDIROPTA YAKALANDI

ARKADAŞINI BIÇAKLAYAN SANIĞA HAPİS CEZASI

Kayseri'de, saklandığı yatak odasının giysi dolabında kendisini yakalayan arkadaşını bıçakla yaralayan Suriye uyruklu sanık, 10 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasında, Suriye uyruklu tutuklu sanık Waaled A. (19), Suriye uyruklu müşteki Zekeriye E. ve taraf avukatları hazır bulundu.

Sanık A., yeminli tercüman eşliğinde yaptığı savunmasında pişman olduğunu belirtti.

Müşteki Zekeriye E. ise olay günü işten döndüğünde eşinin kapıyı geç açtığını ve üzerinde iç çamaşırı bulunduğunu söyledi.

Eşine neden giyinik olmadığını sorduğunu anlatan Zekeriye E, "O da banyo yapacağını söyledi. Eşimin konuşmasından şüphelendiğim için evi aramaya başladım. Yatak odasındaki elbise dolabını aradığım sırada Waaled A. saklandığı yerden çıkarak elindeki bıçağı göğüs bölgeme saplamaya başladı. Yakalamak için peşinden koştum ama aldığım yaralardan dolayı kapının önünde bayıldım. Şikayetçiyim." diye konuştu.

Duruşmada tanık olarak dinlenen müşteki Zekeriye E'nin eşi Ayşe E. de olay günü kardeşinin kapıyı açık bıraktığını ve sanık A.'yu evin içinde bıçakla gezerken gördüğünü öne sürdü.

Tam o sırada eşinin kapıyı çaldığını ve ne yapacağını bilemediğini aktaran Ayşe E, "Hareketlerimden şüphelendiği için odaları aramaya başladı. Yatak odasına girdiği sırada dolapta saklanan Waaled A., yanında getirdiği bıçakla eşimi bıçaklamaya başladı." dedi.

Mahkeme heyeti, sanık A.'ya, "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 10 yıl, "konut dokunulmazlığını ihlal" suçundan ise 5 ay hapis cezası vererek, tutukluluğunun devamına hükmetti.

- Olay

Kocasinan ilçesinde 2 çocuk babası Zekeriye E, işten erken döndüğü evinde, kapıyı geç açan eşinden şüphelendiği için evin içini aramaya başlamış, yatak odasında elbise dolabında arkadaşı A. ile karşılaşmıştı.

Gardıroptan çıkan A. tarafından bıçaklanan Zekeriye E, hastaneye kaldırılmıştı. Olayın ardından kaçan A. ise daha sonra yakalanmış ve çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı