SALÇA KAYNATMA GÜNLERİ BAŞLIYOR

SALÇA KAYNATMA GÜNLERİ BAŞLIYOR

Palancıoğlu : ?Salça Günleri´nde Melikgazili hemşerilerimiz zahmet çekmeden kışlık hazırlıklarını ve salçalarını yapabilecek.?

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Melikgazili vatandaşları ?Salça Günleri´ne davet ederek, ?Salça Günleri´nde Melikgazili hemşerilerimiz zahmet çekmeden kışlık hazırlıklarını ve salçalarını yapabilecek.? dedi.

Belediyenin birçok imkânı vatandaşa ücretsiz sunacağını söyleyen Başkan Dr. Palancıoğlu, ?Halkımız salça kaynatma ve diğer kışlık ihtiyaçların hazırlığını belirlediğimiz yerlerde yapabilecekler. Kışlık hazırlığını yapmak isteyen Melikgazili vatandaşlarımız bu işlerini burada gerçekleştirecek. Biz belediye olarak vatandaşlarımıza alanı tahsis ediyor, bu işler için gerekli olan kazan, tuz ve bulaşık deterjanı veriyoruz, aynı zamanda ücretsiz domates ve biber çekme makinasını da alanda hazır bulunduruyoruz, sunduğumuz hizmetlerden herhangi bir ücret talebimiz yoktur. Tüm Melikgazili hemşerilerimi salça günlerine bekliyoruz.? diye konuştu.

Tüm vatandaşların yararlanabilmesi için iki ayrı bölgede gerçekleştirilecek olan ?Melikgazi Salça Günleri?02-12 Eylül tarihlerinde Mimarsinan Evliyalar Bölgesi´nde ve 14-24 Eylül tarihlerinde ise Belsin Kocatepe Mahallesi Büyükşehir Belediyesi yüzme havuzu arkasında yapılacak.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da