Samet Koç’tan Onur Bulut Açıklaması

Samet Koç’tan Onur Bulut Açıklaması

Beşiktaş, Fenerbahçe Ve Eyüpspor’un İlgisi Var

Kayserispor'un Basın Sözcüsü Samet Koç, takımın sağ bek oyuncusu Onur Bulut'a Eyüpspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe'den menajerler aracılığıyla ilgi olduğunu söyleyerek “bizim birinci hedefimiz Onur Bulut ile sözleşme uzatmak. Ancak halen o anlaşmayı sağlayabilmiş değiliz” dedi.

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Kayserispor’un başarılı sağ beki Onur Bulut’la ilgili her gün yeni bir transfer iddiası ortaya atılırken, kulüp basın sözcüsü Samet Koç konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Samet Koç, transfer döneminin gözde ismi Onur Bulut’a Eyüpspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe'den menajerler aracılığıyla ilgi olduğunu belirterek "Onur Bulut ile ilgili bize henüz ulaşan resmi bir teklif yok. Sadece konuşuluyor ama kulübümüze resmi olarak bildirilen bir rakam ve teklif olmadı. Şimdiye kadar Eyüpspor, Fenerbahçe, Beşiktaş ve bir Avusturya takımından menajerler aracılığı ile ilgi oldu. Bizim birinci hedefimiz Onur Bulut ile sözleşme uzatmak. Ancak halen o anlaşmayı sağlayabilmiş değiliz. Onur Bulut'un istediği rakam, bizim gelecek sezon için futbolcu ödemelerinde belirlediğimiz tavanı aşıyor. Bu nedenle daha olumlu bir yanıt vermedik istediği şartlara. Resmi bir teklif gelmediği için de henüz herhangi bir kulübe resmi bir fiyat da vermedik " açıklamasını yaptı.



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’