ŞAMPİYON SPORCU VE ANTRENÖR

ŞAMPİYON SPORCU VE ANTRENÖR

GRUBUMUZA KONUŞTU

Rusya´da düzenlenen Muay Thai Dünya Kupası´na ilimizden giden Antrenör Cuma Kılıç ve sporcu Sercan Kılıç, grubumuza özel açıklamalarda bulundu. Sercan Kılıç, ?Daha büyük başarılar için çalışmalarımız devam edecek? dedi.
Rusya Tataristan´ın Kazan şehrinde düzenlenen şampiyonada, Milli Takım 7 altın, 3 gümüş, 3 bronz,30 puan ve 13 madalya ile Gençler Dünya Kupası Şampiyonu oldu.
Şampiyonaya ilimizden katılan Sercan Kılıç´ta Gençler Dünya Kupası Şampiyonu olunmasına katkı koyan isimlerden oldu. Kılıç, önce Rus sporcu ile karşılaştı, ardından da ise Kazak sporcuyu mağlup etti ve altın madalya´ya uzandı.
4 yıldır Muay Thai Antrenörü ve Milli Takım Antrenörü Yaşar Cuma Kılıç ile çalışmalarını sürdüren Sercan Kılıç, son iki yılın Türkiye şampiyonu olmuştu. Bu başarısı dikkat çeken Sercan Kılıç, milli takım ile Rusya´da düzenlenen ?Dünya Kupası´na katılma hakkı elde etmişti.
CUMA KILIÇ ?İSTİKLAL MARŞIMIZI RUSLARA EZBERLETTİK?
Şampiyonaya, TEİAŞ Spor ve Muay Thai kursları hakkında grubumuza açıklamalarda bulunan Antrenör Yaşar Cuma Kılıç şöyle dedi:
?20-27 Kasım tarihleri arasında Rusya´da düzenlenen Dünya Kupası müsabakalarına katıldık. Bundan önce İstanbul´da kampa katıldık. Rusya´da takım halinde ?Dünya Gençler´ şampiyonu olduk. 45 kiloda da kulübümüz sporcusu Sercan Kılıç, Rus ve Kazak rakiplerini yenerek ferdi branşta da başarılı oldu. Ruslara, İstiklal marşımızı ezberlettik. Ben, şampiyonluk elde edemedim. Bu durum sonrası şampiyon sporcu yetiştirmeyi hedefliyordum. Rabbim de bunları bize nasip etti, çok mutlu oldum. Sercan, Türkiye´de iki yıldır şampiyonluk yaşıyordu. Rusya´da da başarı almayı istedi ve başardı. 11. Bölge Müdürümüz Hadi Bingöl Bey, bu salonu bizlere tahsis etti. Bizde, TEİAŞ Spor Kulübü olarak buraya gelen sporcularımızdan ücret almıyoruz. Sokaklarda boş boş gezmesinler gelsinler burada spor yapsınlar. 9-16 yaş grubu tüm gençlerimizi buraya bekliyoruz.?
SERCAN KILIÇ ?DAHA BÜYÜK BAŞARILAR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ?
Dünya Kupası´nda aldığı başarıya ilişkin konuşan sporcu Sercan Kılıç ise şunları söyledi:
Rusya´da başarılı olabilmek adına, gece gündüz demedik ve çok çalıştık. Haftanın 6 günü sabah ve akşam antrenman yaptık. Beni şampiyonaya hazırlanmamda emeği olan Antrenörüm Yaşar Cuma Kılıç´a çok teşekkür ediyorum. Rusya´ya gittim ve şampiyonluğu çok istedim. Rabbime şükürler olsun, başarılı oldum. Rus ve Kazak sporcularla karşılaştım ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Takım halinde de şampiyon olduğumuz içinde çok mutluyuz. İnşallah bundan sonra daha büyük başarılar elde etmeyi hedefliyoruz.? (SPOR SERVİSİ)



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak