ŞAMPİYONLUK SON HAFTAYA KALMAYACAK”

 ŞAMPİYONLUK SON HAFTAYA KALMAYACAK”

Manisaspor karşısında aldığı galibiyetle yoluna emin bir şekilde devam ediyor.

HABER İZLE

PTT 1. Ligi'nin lider takımı Kayserispor ligin 20.haftasında Manisaspor karşısında aldığı galibiyetle yoluna emin bir şekilde devam ediyor. Ligde lider konumda bulunan sarı-kırmızılı ekipte Antrenör Cüneyt Dumlupınar açıklamada bulunarak genel durumu değerlendirdi.

PTT 1. Ligi'nin başarılı takımı Kayserispor ligin 20. haftasında sahasında Manisaspor'u konuk etti. Oldukça sert oynanan karşılaşmanın kazananı 2-1'lik skorla Kayserispor oldu. Sarı-kırmızılı takım elde ettiği bu skorla puan tablosunda kendisini takip eden Adana Demirspor'la arasındaki puan farkını da 6'ya çıkarmış oldu. Kayserispor ligin ilk yarısını lider tamamlamış ve 2. yarıya da galibiyetle başlamıştı. Sarı-kırmızılılar sezonun 2. yarısına 3-0'lık Şanlıurfaspor galibiyeti ile başlamıştı. Ardından sırasıyla Orduspor'u 2-0, Gziantep B.Ş.B'yi 0-1, Manisaspor'u 2-1'lik skorlarla yenmeyi başaran Kayserispor, ligi açık ara farkla lider tamamlamanın hesaplarını yapıyor.

CÜNEYT DUMLUPINAR AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Kayserispor da Antrenör Cüneyt Dumlupınar açıklamalarda bulunarak takımın genel durumunu değerlendirdi. Takımın mevcut durumunun gayet iyi olduğunu belirten Dumlupınar konuşmasında şu ifadeleri kullandı. Takım olarak şuan çok iyi durumdayız. Manisaspor'u da kendi sahamızda yenerek Adana Demirspor'la puan farkını 6'ya çıkarmış olduk. Bu çok güzel ve bizim açımızdan çok rahatlatıcı bir durum. Bu puan farkı artıkça takım olarak daha da rahatlayacağız. Bu saatten sonra ligde elbette ki kolay maç yoktur ama dediğim gibi ligde puan farkını açmış olmamız en azından bizi daha da rahat oynatacaktır. Ligde ilk yarıyı lider tamamlamıştık. 2. yarıya da galibiyetle başladık ve şuanda 4. maçımızı da kazanarak başlattığımız seriyi devam ettirmiş olduk. Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Umarım takım nazara gelmez ve yolumuza en iyi şekilde devam ederiz.”



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı