ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BİR ADIM DAHA

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BİR ADIM DAHA

Bayram'ın ilk yarıda attığı golle 1-0 galip ayrılmayı başardı.

HABER İZLE

PTT 1. Lig'de sahasında Altınordu'yu konuk eden lider Kayserispor, sahadan Ömer Bayram'ın ilk yarıda attığı golle 1-0 galip ayrılmayı başardı. Altınordu'dan 3 puan alan Kayserispor, puanını ise 50'ye yükseltti.

Kadir Has Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya konuk ekip Altınordu'nun vuruşu ile başlandı. İlk 15 dakikalık bölümde takımlar birbirlerine pasif ataklar gerçekleştirdi. Taraftarının da desteğini arkasına alan Kayserispor, 29.dakikada Ömer Bayram ile 1-0 öne geçti. Biseswar'ın pasında çapraz kale çizgisi önünde topla buluşan Ömer Bayram, düzgün bir vuruşla takımını öne geçiren isim oldu. Bu golün ardından toparlanan Kayserispor, ilk yarıyı da Ömer Bayram'ın golü ile 1-0 önde kapatan taraf oldu.

KAYSERİSPOR: 1- ALTINORDU: 0

Karşılaşmanın ikinci yarısına ise ev sahibi ekip lider Kayserispor başladı. İkinci yarıya daha istekli başlayan Kayserispor'da Biseswar ve Nobre'nin tehlikeli pozisyonları Altınordu defansına sıkıntı yarattı. 60. dakikada Nobre'nin pasında ceza sahası içinde topla buluşan Biseswar'ın vuruşunda meşin yuvarlak auta çıktı. 61. dakikada Biseswar'ın ceza sahası dışından sert şutu üst direğe çarparak geri döndü. 82. dakikada Cengiz'in ortasında ceza sahası içinde Göksu'nun kafa vuruşunda top üst direğe çarparak auta çıktı. 90+4`te Biseswar kaleci Tolgahan ile karşı karşıya kaldı. Biseswar`ın şutunda kaleci Tolgahan topu kornere çeldi. Bu pozisyonun ardından son düdük geldi ve Kayserispor, sahadan 3 puan ile ayrılan taraf oldu. Bu skor ile Kayserispor liderlik koltuğunda 50 puana ulaşırken, Altınordu ise 26 puanda kaldı. haber: murat hakyemez



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’