SANDIĞA GİDİP DİNLEN DİYECEĞİZ ONLARA

SANDIĞA GİDİP DİNLEN DİYECEĞİZ ONLARA

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kurşunlu Parkında seçim çalışması yaptı. Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haşim Özçelik ve beraberinde ki partililer Kurşunlu Parkında halkla bir araya geldi. Halkın sorunlarını dinleyen baş

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haşim Özçelik “ Bu sefer Saadet olsun inşallah. Daha güzel bir Kayseri için çalışıyoruz. 30 Martta yaşanabilir bir Kayseri’nin temelini yeniden atacağız. Duanızı ve desteğinizi bekliyorum inşallah” dedi.
Özçelik “Bu sefer Saadet olsun arkadaşlar yoruldular 20 senedir. Dinlendirmek lazım. Sandığa gideceğiz dinlen diyeceğiz onlar anlar onu ”diye konuştu.
Emeklilerle karşılaşan Özçelik “Emekliler emekliliğin tadını en fazla Erbakan Hocamız zamanında çıkardı. 30 Mart bir başlangıç olacak. Bundan sonra inşallah biz tekrar şaha geçip bir sonraki seçimde hükümet olacağız. Yine maaşlara yüzde yüzler vereceğiz. O günleri istiyorsanız Saadet’te buluşalım inşallah” dedi.
“Sürekli gençlerin önünü açalım diyorlar ama koltuğa yapışınca da kalkmıyorlar. Biz zamanında fabrika yapan fabrika yaptık. Kayseri’de Taksan vardı biliyorsunuz. Bunları sattılar bir sürü insan işsiz kaldı. Bu iktidar ne ile övünüyor biliyor musun? Cezaevi yaptığıyla övünüyor. Gençlere iş imkanı için fabrika yapmak lazım cezaevi yaparak övünülür mü hiç” diyen Özçelik “Bir tane bakan da çıkıyor bizim zamanımızda 2 tane rakı fabrikası vardı. Şimdi ise 18 e çıkardık diyor bu iş değildir. Bu ülkenin daha iyi olması için saadete ihtiyacı var. Erbakan Hocamız zamanında ki zamları yeniden isterseniz Saadete oylarımızı vereceğiz ve yeniden şahlanışa geçip yeni bir dünyayı hep birlikte kuracağız”dedi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı