SARI-LACİVERT BAŞLAYAN MUTLULUK

SARI-LACİVERT BAŞLAYAN  MUTLULUK

İlimizde yaşayan ve fanatik Fenerbahçe taraftarı olan Mustafa Kemal köksoy ve Nilüfer Nart isimli genç çift Fenerbahçe maçı izlerken başlayan aşklarını, nikah masasında nihayete erdirirken kıyafet olarak Fenerbahçe formasını tercih ettiler.

Kafe işletmecisi olarak hayatını kazanan  Mustafa Kemal Köksoy, Fenerbahçe maçını izlediği sırada tanıştığı kendisi gibi  Fenerbahçe taraftarı olan Nilüfer Nart ile hayatını birleştirdi. Fanatik Fenerbahçe taraftarı olan çift, Kocasinan Belediyesi Nikah Salonuna diğer gelin ve damatlardan farklı olarak Fenerbahçe formalarıyla geldi.                                                               

Nikah masasına  üzerlerindeki sarı-lacivert  formalarıyla oturan çift, ‘Cehennem Buz Tutana Kadar’ yazılı kaşkol ile de dikkat çekti. Mustafa Kemal Yılmaz, nikah sırasında Nilüfer Nart’a gerçekten evlenme teklifi etmediğini söyleyerek cebinden çıkardığı yüzük ile evlenme teklifinde bulundu. Nilüfer Nart ise bu teklife ‘Evet’ cevabını verdi.                                              

Evlenme teklifi sonrasında nikah memuru tarafından nikah kıyıldı. Nikahın ardından  çift getirdikleri Fenerbahçe kaşkolunu nikah memuruna hediye etti.                      

Mustafa Kemal Köksoy, tanıştıktan 9 ay sonra nikah masasına oturduklarını belirterek, “Üzerimizdeki sarı-lacivert aşktan dolayı buradayız. Allah tamamına erdirir inşallah. Bir ömür mutlu olmak için evlendik. Allah iki tane Musa Sow ve Emenike verirse bize yeter” diye konuştu. 

Nilüfer Köksoy ise “Eşimi ve sarı-laciverti sevdim” şeklinde konuştu. Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik de fanatik Fenerbahçe taraftarı olan çifte ömür boyu mutluluklar diledi.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ