SARIOĞLAN´A YAKIŞAN ESER

SARIOĞLAN´A YAKIŞAN ESER

KADIN VE GENÇLİK MERKEZİ HİZMETE AÇILDI ?

Yapımı Büyükşehir Belediyesince gerçekleştirilen Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin de katılımıyla törenle tanıtıldı. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da rekor yatırımlar yapacaklarını belirtti.
Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi´nin tanıtım töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı. Törene Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, törende yaptığı konuşmada yapılan yatırım ve hizmetlerin Bütünşehir Yasası´nın ilçeler için ne denli önemli olduğunun göstergesi olduğunu söyledi. Şehrin her bölgesinde yatırım üstüne yatırım yaptıklarını ifade eden Başkan Çelik, ?Tüm ilçelerimizde kadın ve gençlik merkezlerinin yanı sıra parklar, mesire alanları, kapalı pazar yerleri, spor sahaları yaptık. Yine tüm ilçelerimizde geniş çaplı bir altyapı hamlesi başlattık. Bu yıl da alt yapı kuruluşumuz olan KASKİ tarihinin en büyük yatırımını yaparak ilçelerimiz ve bağlı mahallelerindeki problemleri sona erdirecek. Daha sayamadığım pek çok yatırım ve hizmetle adeta arı gibi çalışıyoruz? değerlendirmesinde bulundu?
Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi ile ilgili bilgiler veren Başkan Mustafa Çelik, KAYMEK kurslarının verileceği dershaneler, yüzme havuzu, kadınlar lokali, internet odası, kütüphane gibi birimlerin bulunduğu Kadın ve Gençlik Merkezi´nin ilçeye önemli hizmetler vereceğini belirtti.
Törenin onur konuğu Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´ de konuşmasında Büyükşehir Belediyesi´nin şehir merkezi ve ilçelerde büyük bir gayretle hizmet ettiğini belirterek, verilen her sözün yerine getirildiğini ifade etti. Konuşmasında 16 Nisan referandumunun önemini vurgulayan ve anayasa değişikliğinin maddeleriyle ilgili ayrıntılı bilgiler veren Bakan Özhaseki, muhalefetin değişikliğe karşı çıkma nedenini de şöyle açıkladı? ?Bunlar yüzde 25´i zor gördüler, yüzde 51´i görmeleri için kendilerini vatandaşa sevdirmeleri lazım. Dürüst davranmaları lazım. Çalışkan olmaları lazım. Ağızlarından yalanı bırakmaları lazım. Vatandaşın güvenmesi lazım. Bunları yapamayınca yüzde 51´i alamazlar. Alamayınca bir daha iktidarı göremezler. Ayak oyunları bitiyor, numara bitiyor. Bir daha iktidar göremeyeceğiz diye de çeşit çeşit yalanları söylüyorlar. Biz ise sizlere hizmet etmek için elimizden geleni yapıyoruz. 16 Nisan´da da güçlü bir evet bekliyoruz.?
Konuşmaların ardından yapılan yatırımın başarılı hizmetlere vesile olması için dualar edildi. Daha sonra Bakan Mehmet Özhaseki, Başkan Mustafa Çelik ve beraberindekiler Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi´ni gezdiler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi

"Erciyes'te yaz mevsimi de dolu dolu geçecek"

Büyükkılıç: "Kapuzbaşı Şelalelerimiz ziyaretçi akınına uğruyor"

Rektör Karamustafa: "Türkiye, turizm açısından örnek ülkeler arasında”

Kayserililer, bayram tatilinde Millet Bahçesi'ne akın etti

Çocuklara özel kitap fuarı ve şenliği

Jandarma bayramın acıya dönüşmemesi için tedbirleri üst seviyeye çıkardı