SARIZ BELEDİYE BAŞKANI EROĞLU,

SARIZ BELEDİYE BAŞKANI EROĞLU,

?İLÇEMİZ´E YATIRIM OLACAK?

Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile bir araya geldi. Eroğlu ile Çelik birlikte düzenledikleri toplantıda, 2017 yılının değerlendirmesini yaptılar, 2018 yılında yapılacak olan yatırımları konuşup karara bağladılar.

Toplantıya Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve Sarız Belediyesi meclis üyeleri de katıldı. Toplantıda 2017 yılı yatırımları değerlendirildikten sonra Sarız Belediyesi´nin 2018 yılında İlçeye yapacağı 5 maddelik yatırım talepleri ele alındı ve karar bağlandı.

Toplantının içeriği ile ilgili bilgi veren Sarız İlçe Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, İlçeye yapılacak 5 maddelik yatırım listesini Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile paylaştığını ve Çelik´ten olumlu yanıt aldığını söyledi.

Başkan Mustafa Çelik ile 2018 yılı içerisinde Sarız´a yapılacak olan hizmetleri içeren taleplerini görüştüklerini ve bu hizmetlerin yerine getirilmesi konusunda Çelik Başkan´dan olumlu yanıt aldıklarını söyleyen Sarız İlçe Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, şunları söyledi. ?Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa çelik ile önemli bir toplantı yaptık. Toplantıda İlçemizin gerek alt, gerekse üst yapı sorunlarını ele aldık ve çözümü konusuna birlikte karara vardık. Çok verimli geçen Toplantında İlçemizin ihtiyacı olan ve yapılması gereken hizmetin başında, merkezimizde bulunan ana caddelerin sıcak asfalt yapılması, kaldırımların yenilenmesi, kapalı pazaryeri yapılması, Darıdere mahallemizin girişi olan Karapınar mevki yolunun sıcak asfalt yapılması ve İlçe merkezimizde yer alan mahallelerimizin ihtiyacı olan 25.000 bin metrekare parke yapılması gibi beş maddelik bir talebimiz oldu. Sayın Çelik başkan´da bu talebimizi yerinde buldu ve yapılmasına karar verildi. Bu hizmetlerin İlçemize yapılmasına katkı sunacak olan herkese şimdiden teşekkür ederim? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”