SARIZ BELEDİYESİ´NE SİLAHLI SALDIRI!

SARIZ BELEDİYESİ´NE SİLAHLI SALDIRI!

ÖZDEMİR: ?SARIZ´DA Kİ HUZUR ORTAMINI KİMSE BOZAMAZ?

Sarız ilçesinde belediye binasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu yaralı bulunmazken, binada maddi hasar meydana geldi. Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili İsmail Özdemir sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla olayı kınayıp? Sarız´da var olan huzur ikliminden ve başarılı bir şekilde devam eden Milliyetçi Hareket´in hizmet anlayışından rahatsız olan çevreler amacına ulaşamayacaktır? değerlendirmesinde bulundu?

Sarız ilçesinde belediye binasına silahlı saldırı düzenlendi. Olayla ilgili olarak alınan bilgiye göre önceki gün saat 14:00 sıralarında ilçe belediye binasına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, belediye binasında maddi hasar meydana geldi.

Saldırı olayının faili olduğu tesbit edilen S.K. isimli şahıs elindeki pompalı tüfekle belediye binasına 15 el ateş etti. Makam odasında bulunan Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak ve belediye çalışanları olayda yaralanmazken, saldırı sonrasında kaçan S.K. emniyet güçlerince yakalanarak gözaltına alınıp hakkında işlem başlatıldı? İlçe sakinleri tarafından şahsın psikolojik sorunları olduğu iddia edilirken ; Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili İsmail Özdemir sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla saldırıyı kınadı. Vekil Özdemir mesajında uyarılara rağmen tedbir almayan adli merciler hakkında da gerekli girişimlerde bulunacaklarını vurgulayarak şunları kaydetti? ?Sarız belediyesine yönelik bugün düzenlenen menfur saldırıyı kınıyorum. Konuyla ilgili daha evvel adli mercilere bildirilmiş olmasına rağmen tedbir almamış olan yargı mensuplarının ihmalinin olduğu açık bir gerçektir. Konuyu öğrenir öğrenmez bu ihmalle ilgili gerekli girişimlerde derhal bulunduk. Sarız´da var olan huzur ikliminden ve başarılı bir şekilde devam eden Milliyetçi Hareket´in hizmet anlayışından rahatsız olan çevreler amacına ulaşamayacaktır. Bu vesileyle Sarızlı hemşerilerimize, belediyemize ve başkanımız Sayın Baki Bayrak´a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.?



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Büyükşehir KAYMEK’in gençleri, Çanakkale ruhunu anlattı

Hüseyin Akay’ın acı günü

Bakan Kacır Cuma günü Kayserili işadamlarıyla buluşacak

Çanakkale Şehitleri dualarla anıldı

Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma

Bahar geldi, kırnavruzu görüldü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Perşembe günü Kayseri’de

Vali Çiçek: "Çanakkale Zaferi; ecdadımızın yazmış olduğu emsali olmayan destandır"

Kayseri büyükşehir ve ilçelerinin anket sonuçları açıklandı

Başkan Palancıoğlu: "31 Mart için, sevdamız Melikgazi için hazırız ve kararlıyız"

Başkan Yalçın’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Başkan Alan: "Kiralar esnafın belini büküyor"

Hacılar iftar sofrasında buluştu

Talas'ta Ahmet Özhan rüzgarı

Başkan Büyükkılıç: "Kardeşlik şuurundan hiçbir zaman vazgeçmeyelim"