SAVRUK, HEDEFİMİZDE 3 PUAN VAR

SAVRUK, HEDEFİMİZDE 3 PUAN VAR

ERCİYESSPOR´DA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

   PTT 1. Lig´de bu hafta kapanış maçında Alanyaspor´a konuk olacak Kayseri Erciyesspor´da hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Kulüp tesislerinde yapılan idmanları değerlendiren kulüp basın sözcüsü Kaan Savruk, ?Hedefimizde 3 puan var? dedi.

PTT 1. Lig´de 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 4.haftaya 2 puanda giren Kayseri Erciyesspor´da, deplasmanda oynanacak Alanyaspor maçının hazırlıkları kulüp tesislerinde yapılan çift idmanlarla devam ediyor. Kadro derinliği ile dikkat çeken mavi-siyahlı takımda antrenmanlar son derece ciddi ve neşeli bir atmosferde gerçekleştirilirken, teknik heyette taktiksel anlamda çalışmalarda bulunuyor.
Hürriyet Yeniköy´de bulunan Hacı Boydak Tesisleri´nde yapılan antrenmanları değerlendiren mavi-siyahlıların Kulüp Basın Sözcüsü Kaan Savruk, hedeflerinde galibiyet ve 3 puan olduğunu belirterek ?Çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Tek hedefimiz 3 puan almak ve Kayseri´ye galibiyet ile dönmek. Bu doğrultuda antrenmanlarımızı gerçekleştiriyoruz. Teknik heyetimizin de futbolcularımızın da tek düşüncesi puan ve puanlar. Amacımız deplasmanda da olsa sezonun ilk 3 puanını almak ve moral kazanmak? şeklinde konuştu.
Takımdaki sayıyı değerlendiren Savruk, ?Transfer dönemi ile birlikte kadromuzu biraz geniş tuttuk. Bunun nedeni de takımda rekabeti sağlamak ve uzun maratonda eksik futbolcu olmadan yarışa devam etmek. Kadro da şuan sıkıntımız yok. İstekli olan kendini gösteren ve antrenmanlarda yer alan her oyuncumuz kadroya girer. Tatlı bir rekabet şimdiden başladı. Sakatlık ve cezalı konumlarını da düşündüğümüz taktirde oyuncu sayımızı orantılı bulmak gerekmekte. İlerleyen günlerde teknik heyetimiz gereken seçimi yapacaktır? dedi. (SPOR SERVİSİ)



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti