SAVRUK, ?KİMSE BOŞ DURMAYACAK?

SAVRUK, ?KİMSE BOŞ DURMAYACAK?

?MİLLİ ARAYI İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ?

  PTT 1. Lig´e verilen milli arada antrenmanlarını kulüp tesislerinde sürdüren Kayseri Erciyesspor´da durmak yok. Mavi-siyahlıların Basın Sözcüsü Kaan Savruk, Milli maç haftasını her takımın iyi değerlendirmek isteyeceğini belirterek ?Kimse boş durmayacak, bizde elimizden geleni yapacağız? dedi.
Liglere verilen milli maç arasında takımlarda hummalı çalışmalar devam ediyor. PTT 1. Lig´de mücadele eden Kayseri Erciyesspor´da da durmak yok. Kulüp tesislerinde top başı yaparak Yeni Malatyaspor ile deplasmanda oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Erciyesspor´da Basın Sözcüsü Kaan Savruk açıklamada bulunarak değerlendirme yaptı.
   ?Kimse boş durmayacak? diyen Savruk, şöyle konuştu; ?Kayseri Erciyesspor olarak bu haftayı iyi değerlendirmek istiyoruz. Liglerdeki diğer takımlarda aynı fırsatı yakalayıp iyi bir hazırlık haftası geçirmek isteyecekler. Kimse boş boş durmayacak. Her takım kendi için bir şeyler yapma peşinde. Bizde bulunduğumuz noktadan kurtulmak ve üst sıralara doğru ilerlemek için çalışıyoruz. Önümüzde deplasmanda oynayacağımız Yeni Malatyaspor maçı bulunmakta. Onlarında puana ihtiyacı var. Ancak bizim daha çok puana ihtiyacımız var. Bu nedenle haftayı iyi bir antrenman ve hazırlık haftası olarak değerlendireceğiz. Bu konuda teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz.? (SPOR SERVİSİ)



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti