SAYENİZDE SIRTIMIZ YERE GELMEZ

SAYENİZDE SIRTIMIZ YERE GELMEZ

KAYSERİLİ GENEL KURMAY BAŞKANI ORGENERAL AKAR VE BAKAN ÖZHASEKİ KOMANDO TUGAYI´NDA ASKERLER, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTAR AÇTI.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile birlikte 1. Komando tugayında şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelerek iftar açtı.
Cuma gününden beri ilimizde olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 1. Komando tugay´ında düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Yemeğe Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Kara kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Vali Süleyman Kamçı, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral İsmail Yalçın, Büyükşehir Belediyesi başkan vekili Bekir Yıldız, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Ali Yavuz şehit aileleri yakınları ve gaziler iştirak etti.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan bakan Mehmet Özhaseki şu görüşlere yer verdi. Bayramımızın birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştirmesi temennisiyle,Türkiye´mize ve İslam âlemine şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum Genelkurmay Başkanımız Hulusi Akar ve Kara kuvvetleri Komutanımız Salih Zeki Çolak´la birlikte Kayseri´deyiz. Şehitlerimizin en mukaddes emaneti olan şehit aileleri ve gazilerimizle Kayseri´de iftar yapma şerefine eriştik. Rabbimden, ordumuzun iftihar tablosu olan Kayseri 1. Komando Tugayı´nı ve tüm güvenlik güçlerimizi muhafaza etmesini niyaz ediyorum. Dedi.
Öte yandan Genelkurmay başkanı Orgeneral Hulusi Akar, da yaptığı açıklamada ´Türk Silahlı Kuvvetleri´nin gözbebeği´ kabul edilen, ülkenin paraşütçü tek birliği 1´inci Komando Tugayı´ndaki askerler, şehit aileleri ve gazilerle, Kayseri´de iftar yaptıklarını belirten Orgeneral Akar, şehit ailelerine seslenirken, "Arkamızda sizin gibi destekçilerimiz olduğu sürece bizim sırtımız yere gelmez" dedi.
İftar sonrası şehit aileleri, gazi, subay, astsubay, uzmanlar, er ve erbaşlara seslenen Genelkurmay Başkan Orgeneral Hulusi Akar, 30 yıldan bu yana terör mücadele kapsamında sürdürülen operasyonların kararlılıkla devam edeceğini, terörist köklerinin kazınıncaya kadar bu mücadelenin tavizsiz devam edeceğini belirtti. diğer yandan bakan Mehmet Özhaseki Ramazan bayramının 1. Gününde bayramlaşma törenine katıldıktan sonra ilimizden ayrılacak.
Haber:SÜLEYMAN ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı