Sayın başkan çamlı söyleyin!

Sayın başkan çamlı söyleyin!

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor’da işler sarpa sardı. Başkan Ali Çamlı, borcun ne kadar olduğunu net bir şekilde belirtemiyor. Basın Sözcüsü Samet Koç ise borcun miktarını bilmeden transfer tahtasını açmaya çalışıyor.

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’da yılan hikâyesine dönen transfer tahtası açılacak mı, yoksa açılmayacak mı sorusunu, Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç dışında kimse cevaplamıyor. Öyle ki Başkan Ali Çamlı bile tam olarak cevap veremiyor. 

Ligin 35.haftasında oynanan Alanyaspor karşılaşmasının ardından konuşan Kayserispor Kulüp Başkanı Ali Çamlı, transfer tahtasının açılması için gereken paranın ne kadar olduğu konusunda net bir ifade kullanamadı. Dikkat çeken detay ise Basın Sözcüsü Samet Koç’un borcu bilmediği ortamda nasıl transfer tahtasını açtıracağı oldu.

Konuya ilişkin Başkan Ali Çamlı, şu ifadeleri kullandı: “Şimdi herkes bir şeyler söylüyor. En nihayetinden bir şeyler yapınca açıklarız. Şu şekilde; “Kayserispor’un sorunları çözülüyor” deriz. Transfer yasağı mutlaka kalkmalıdır. Yasağı kaldıramazsak, Kayserispor’un geleceğine ilişkin sağlıklı bir şeyler demek mümkün değildir. Bu çabanın içerisine düştük. Bunu da başaracağımızı düşünüyorum. Birazcık sabırlı olalım. Biz, Kayserispor’u borçlandırıp sonu gelmeyen bir yere sürüklemek istemiyorum. Kayserispor için en iyisini yapmak için uğraşacağız. Önümüzdeki yıl, daha iyi bir Kayserispor olmalıdır. Kayserispor’un geriden gelen bir sürü dosyası var. Şimdi ben ne desem yalan olur. Sezon sonu bakacağız. Rakam olarak bir şey diyemiyorum. Borç için net bir rakam yok.”  

Haber: Şevket Tekin



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti