SEÇİME GİDİYOR

SEÇİME GİDİYOR

MAKİNE MÜHENDİSLERİ SEÇİME GİDİYOR MAKİNE MÜHENDİSLERİ BAŞKAN ADAYI FAZIL CANBULUT: - “MİLLET OLARAK BİZLER TARİHİN HER DÖNEMİNDE HAKKIMIZI VE MAZLUM TOPLUMLARIN HAKLARINI SAVUNDUK” - “TOPLUMUN TÜM DİNAMİKLERİ OLARAK KENDİMİZİ YENİL

Kayseri Makine Mühendisleri (MMO) Odasında 22 Ocak Pazar günü yapılacak Kayseri MMO Şubesi Yönetim Kurulu seçimlerinde aday olduğunu açıklayan Dr. Fazıl Canbulut “Değişime ve gelişime adapte olamayan toplumların diğerleri karşısında haklı davasını bile savunamadığını üzülerek izlemekteyiz.” dedi.

Kayseri Makine Mühendisleri Odası'nda yapılan toplantıda Canbulut “Teknolojinin sürekli geliştiği, buna bağlı olarak da ürünlerin ve üretim teknolojilerinin her geçen gün farklılık gösterdiği, rekabetin bu değişim ve gelişime uyum sağlayamayanları acımasızca yok ettiği bir dünyada yaşıyoruz. Millet olarak bizler tarihin her döneminde hakkımızı ve mazlum toplumların haklarını her platformda savunduk. MMO üyeleri olarak değişimin, gelişimin ve üretimin her noktasında faaliyet gösteren meslek grubuyuz. Toplumun tüm dinamikleri olarak kendimizi yenilemeliyiz ki ülkemiz ve bölgemiz gelişen dünya ile rekabet edebilsin. Öyleyse kendimizi nasıl yenileyeceğiz? Bu yenilemeyi hangi metotlarla ve hangi çatı altında yapacağız? Bu çatının MMO olduğuna, MMO'nun üstlendiği temel görevlerin yanında; üyelerini bir misyon ve vizyon doğrultusunda ki politikalarla geleceğe hazırlayan, canlı, dinamik bir meslek örgütü halinde yapılması gerektiğine inanıyoruz. Yenilikçi Mühendisler Grubu olarak; bahsettiğimiz yapılanmayı, tüm üyelerimizin desteği ile şeffaf, adil, katılımcı ve sürekli iyileşme anlayışı ile yönetmeye talibiz. ” diye konuştu.

Canbulut, 22 Ocak 2012 Pazar günü yapılacak olan MMO Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu seçimlerine ekip arkadaşlarıyla birlikte aday olduklarını açıkladı.



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı