ŞEHADET HABERİ BU KEZ SUR´DAN GELDİ

ŞEHADET HABERİ BU KEZ SUR´DAN GELDİ

ÖZEL HAREKAT POLİSİ MUSA YÜCE KAHPECE KATLEDİLDİ?


Diyarbakır´ın Sur İlçesi´nde PKK´lı teröristlerin açtığı ateş sonucu başından vurulan ve ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit olan özel harekat polisi Musa Yüce´nin, Bünyan İlçesi Tuzhisar Mahallesinde ki baba evi yasa büründü? Üç kardeşin en küçüğü olan şehit polisin evli ve iki çocuk babası olduğu ve eşinin de öğretmen olduğu öğrenildi?
Diyarbakır Sur´da devam eden operasyonlarda sabah saatlerinde eli kanlı PKK´lı teröristlerin suikast silahı Kanas ile açtığı ateşle ağır yaralanarak Diyarbakır Asker Hastanesine kaldırılan Bünyan İlçesi Tuzhisar mahallesi doğumlu özel harekat polisi Musa Yüce tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehadet şerbetini içti?.
Acı haberin Bünyan - Büyütuzhisar mahallesindeki baba ocağına ulaşması ile göz yaşı ve feryatlarla çınlayan baba evi akraba ve komşuların akınına uğrarken, anne Şerife ve baba Halis Yüce çifti, gözyaşına boğuldu.
Aslen İngilizce Öğretmeni olduğu ancak, atanamadığı için emniyet teşkilatını tercih ettiği öğrenilen şehit özel harekatçı polisin görev yerinin Hakkari olduğu ve geçici görevle Diyarbakır´ın sur ilçesine geldiği öğrenilirken , iki çocuğunun ve öğretmen olan eşinin de Diyarbakır´da olduğu bildirildi?
32 yaşında şehadet şerbetini içen Musa Yüce için Diyarebakır Emniyet Müdürlüğü bahçesinde uğurlama töreni düzenlendi. Törenin ardından şehidin 3 yaşındaki kızının babasının omuzlarda taşınan tabutunun arkasından "baba" diye ağlaması herkesi ağlatırken,şehidin Öğretmen eşi Ayşe Yüce göz yaşlarına hakim olmadı?
Şehit Özel Harekat Polisi Musa Yüce´nin cenazesinin hava muhalefeti nedeni ile gece saatlerinde ilimizde olacağı ve Salı günü öğle namazını müteakip baba ocağının bulunduğu Bünyan ilçesi Büyüktuzhiasar mahallesinde toprağa verileceği öğrenildi?
HABER: C.USTEN



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”