ŞEHİDİMİZ MEHMET MURATDAĞI ANISINA

ŞEHİDİMİZ MEHMET MURATDAĞI ANISINA

ÇEŞME YAPILDI

Vali Süleyman Kamçı, TSK´nın Afrin bölgesinde başlattığı ´Zeytin Dalı Harekatı´nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı´nın anısına yaptırılan çeşmenin açılışına katıldı.

Şehidimizin eşi Birgül Muratdağı´nın Emirgan Parkında yaptırdığı çeşmenin açılışına Vali Kamçı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nevzat Özer, şehidimizin ailesi ve vatandaşlar katıldı.

Vali Kamçı, çeşmenin açılışından önce yaptığı konuşmada, şehidimiz Mehmet Murratdağı için burada toplandıklarını ifade ederek, tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet ve ailelerine sabır diledi.

Şehidimizin eşi Birgül Muratdağı´nın kendi bütçesinden bu çeşmeyi yaptırdığını ifade eden Vali Kamçı, sözlerine şöyle devam etti:

?Buradan gelen geçen herkes en azından şehitlerimizin ruhuna Fatiha okuyacaktır.  Türk Milleti olarak şehitlerimiz konusunda hassas olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bizim milletimiz asil bir millet. Bu tür mücadele içerisinde olan askerimiz, polisimiz hep birlikte şehit veya gazi olmaya gidiyor. Daha öncede söyledim, Afrin´deki Türk Silahlı Kuvvetlerinin çıkarmasından sonra özel harekat ve jandarmamızın hepsi gönüllü gitmek istedi bu harekata. Oraya giden herkes şehitliği ve gaziliği göze alarak gitti. Bu insanlar için ancak dua edilir. Şehidimizin eşi Nilgün kızımıza teşekkür ediyorum. Şehit aileleri bizlere emanettir.?

Konuşmanın ardından Vali Kamçı, protokol üyeleri ve şehidimizin ailesi yapılan dua ile birlikte şehidimizin anısına yaptırılan çeşmenin açılışını yaptı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi