ŞEHİDİMİZ MEHMET MURATDAĞI İÇİN

ŞEHİDİMİZ MEHMET MURATDAĞI İÇİN

MEVLİD OKUTULDU

Vali Süleyman Kamçı ve eşi Hanımefendi Ayşe Kamçı, Türk Silahlı Kuvvetleri´nin Suriye´nin kuzeyindeki Afrin bölgesinde başlattığı Zeytin Dalı Harekatı´nın dördüncü gününde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı için okutulan mevlide katıldı.

Mevlide Vali Kamçı´nın yanı sıra  Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tuğgeneral Ercan Teke, 12. Hava Ulaştırma Ana üs Komutanı Hv. Plt. Tuğgeneral Selçuk Aygün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Akın, Vali Yardımcısı Ali Uslanmaz, Kocasinan Kaymakamı Mustafa Kılıç, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hüseyin Bekmez,İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, İl Müftüsü Doç.Dr. Şahin Güven, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile protokol üyelerinin eşleri katıldı.

Vali Süleyman Kamçı, ?Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı ve bütün şehit kardeşlerimize bir kez daha Allahtan rahmet, ailelerine de başsağlığı diliyorum. Devlet olarak bütün şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.? diye konuştu.

Şehidimiz Mehmet Muratdağı´nın ailesiyle görüşen Hanımefendi Ayşe Kamçı´da ?Şehidimiz Mehmet Muratdağı ve bütün şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyorum ve ailelerine sabır diliyorum, gazilerimize de hayırlı ve uzun ömürler diliyorum.? diye konuştu  

İl Müftülüğüne bağlı din adamları ve kuran kursu öğrencilerinin Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı ve bütün şehitlerimiz için okumuş olduğu 380 adet hatim duası İl Müftüsü Doç.Dr. Şahin Güven tarafından yapıldı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da