ŞEHİR EŞKİYALARI

ŞEHİR EŞKİYALARI

YANLIŞ KİŞİYİ ÖLDÜRMÜŞ ...

İlimizde 1 Mayıs Pazartesi akşamı yaşanan ve bir kişinin yaşamını yitirdiği işyeri kurşunlama olayında, saldırganların işyeri sahibini hedef aldıkları ancak tesadüfen orada bulunan müşteriyi öldürdükleri ortaya çıktı?
Osman Kavuncu Mahallesi Mensucat Caddesi No: 45´teki Oto tamircisinin 1 Mayıs 2017 ? Pazartesi akşamı kurşunlanması olayının failleri olayı gerçekleştirdikleri kırmızı renkli oto ile kaçmaya çalışırken yakalandılar?
Şahısların av tüfeği ve tabanca ile açtığı ateş sonrasında yaralanan A.T., Y.G. ve M.Ö. isimli şahıslardan, işyerinde müşteri olarak bulunan A.T. kaldırıldığı Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmişti.
Yaşanan bu gelişmelerin ardından harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda ilk olarak olayda kullanılan kırmızı renkli aracın plakaları tespit edildi. Plakanın tespit edilmesinin ardından yerleri belirlenen zanlılar A.S., E.E. ve T.İ. otomobille kaçmak isterken yaşanan kovalamaca sonrasında yakalanarak gözaltına alındı.
Zanlıların Cinayet Büro dedektifleri tarafından yapılan sorgularında A.S. ile Y.G. arasında alacak verecek meselesinden kaynaklanan husumet olduğunu, asıl maksatlarının Y.G.´yi öldürmek olduğunu itiraf ederken, olay anında müşteri olarak dükkana gelen A.T.nin yanlış zamanda, yanlış yerde olması sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi?



Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı