ŞEHİR HASTANESİ

ŞEHİR HASTANESİ

TÜRKİYE´NİN DÖRT BİR YANINA ŞİFA DAĞITIYOR?

Henüz daha açılışının birinci yılını tamamlamamış olan Kayseri Şehir Hastanesi yurdun dört bir yanından ulaşan hastalara şifa dağıtmaya devam ediyor. Son olarak Giresun´da dünyaya gelen Aort Koarktasyonu´ yani kalpten çıkan ve vücuda kanı götüren ana atardamarın belli bir seviyede daralması tanısı konulan 4 günlük bebek helikopter ambulansla ilimize ulaştırılarak Şehir Hastanesi´nde tedavi altına alındı?

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın hayalim dediği Şehir Hastaneleri´nin en büyüğü olan Kayseri Şehir Hastanesi henüz 1. Yılını doldurmadan mimarisi, konforu, teknolojisi, konularında uzman hocaları ve birçok branşta yapılan başarılı ameliyatları ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor?

 Nitelikleri ile sağlıkta cazibe merkezi olma yolunda hızla ilerleyen Kayseri Şehir Hastanesi, ilimiz ve bölge illerden müracaat eden hastaların yanında ülkemizin her köşesinden şifa bulmak için gelen hastalarında şifasına vesile olmaya devam ediyor.

Bunun en son örneği Giresun´dan gelen Bebek Kaygusuz oldu. 4 gün önce Giresun´da dünyaya gelen Bebek Kaygusuz´a ?Aort Koarktasyonu´ yani kalpten çıkan ve vücuda kanı götüren ana atardamarın belli bir seviyede daralması tanısı konulmasının ardından sağlık ekiplerimizin zamanla yarışı başladı. Bakanlık tarafından bu tedavi için Kayseri Şehir Hastanesi´nin uygun nitelikte olduğunun belirlenmesi üzerine Kayseri Sağlık Müdürlüğü ile temasa geçilerek helikopter ambulansla hastanın nakli için sevk işlemi hızlı bir şekilde başlatıldı.

Kısa süre içerisinde Giresun´a ulaşan Şehir Hastanesi helikopter ambulansı Bebek Kaygusuz´u ambulans içerisinde bulunan kuvöze alarak hızla Giresun´dan alarak Kayseri ?ye doğru yola çıktı? Toplamda 3,5 saat süren nakil sonrası Bebek Kaygusuz Kayseri Şehir Hastanesi heliport alanına ulaştırıldı. Heliport alanında hazır bekleyen sağlık ekipleri tarafından teslim alınan Bebek Kaygusuz Kayseri Şehir Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım servisine kaldırılarak tedavisine başlandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

ERÜ Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı’na EMG Cihazı Bağışladı

Nöroloji Uzmanı Dr. Handan Bilgin: “Epilepsi hastalığı tedavi edilebilir”

Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi

Tulum peyniri şifa kaynağı