ŞEHİR HASTANESİ İŞLETME DÖNEMİ

ŞEHİR HASTANESİ İŞLETME DÖNEMİ

2. KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz Mayıs ayında hizmete açılan ve 6 aylık süreyi geride bırakan ?Kayseri Şehir Hastanesi´nde ´İşletme Dönemi 2. Koordinasyon Toplantısı´AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ?in de iştiraki ile gerçekleştirildi.

Şehir Hastanesi Toplantı Salonu´nda başkanlığını İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli´nin yaptığı koordinasyon toplantısına AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de katıldı. Yaklaşık 5 saat süren toplantıda; Kayseri Şehir Hastanesi´nin hizmet sürecine ilişkin sunumlar yapılarak işleyiş, sağlık hizmetlerinin sunum ve kalitesini arttırmaya yönelik faaliyetler gibi birçok konu hakkında genel değerlendirmelerde bulunuldu. Kayseri Şehir Hastanesi´nde gün geçtikçe poliklinik müracaat ve ameliyat sayılarının arttığı göz önüne alınarak verilen hizmetin aksamadan kaliteli ve hızlı bir şekilde verilmesi için önleyici kararlar alındı. Alınan kararların uygulanması ile Kayseri Şehir Hastanesinin hem Kayseri´ye hem de bölge halkına verdiği hizmetin kalitesi katlanarak artması hedeflendiği bildirildi.

Toplantıya ayrıca, Şehir Hastaneleri Koordinasyon Daire Başkanı Sayit Çelebi, Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Denetim ve Müşavirlik Hizmetleri Daire Başkanı Mehmet Özer, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın, Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, YDA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, ATM Sağlık Direktörü Elif Sözer, İl Sağlık Müdürlüğü, Şehir Hastanesi ve şirket yöneticileri de iştirak etti?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi