ŞEHİR HASTANESİ´NE MUHSİN YAZICIOĞLU ANISINA

ŞEHİR HASTANESİ´NE MUHSİN YAZICIOĞLU ANISINA

KÜTÜPHANE AÇILDI

İlimizde ikamet eden Sivas kökenli vatandaşların kurduğu ve hemşehrilik  bağlarını güçlendirmek adına kurulan ?Kayseri Sivaslılar Derneği´ tarafından ?Kütüphaneler Haftası´ vesilesi ile  merhum Muhsin YAZIOĞLU anısına Kayseri Şehir Hastanesi´nde kütüphane açıldı.

Kütüphaneler Haftası dolayısıyla Kayseri Şehir Hastanesi´nde oluşturulan kütüphanenin açılışına AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Vali Yardımcısı Ali Uslanmaz, Cumhur İttifakı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş ile davetliler iştirak etti?

Kayseri Sivaslılar Derneği Genel Sekreteri Erkan Öztürk´ de çocuklar ve ailelerine kitap sevgisini aşılamak için böyle bir faaliyette bulunduklarını kaydetti. Öztürk şöyle konuştu ?55. Kütüphaneler Haftası münasebetiyle Kayseri Şehir Hastanemizde, Türkiye´nin ilk çocuk kütüphanesi yapma fikri geldi. İnsanların çocuklarıyla birlikte en kaliteli vakit geçirdiği yerin havalimanı ve çocuk hastaneleri olduğunu öğrenince bu fikri yönetim kurulumuza sundum. Yönetim kurulumuz da hemen gündeme aldı ve sponsorlar bulunduktan sonra kütüphanemiz oluştu. Türkiye´nin dört bir yanındaki kitapseverlere ulaştık, binlerce kitabımız geldi. " değerlendirmesinde bulundu?

Başkan Büyükkılıç´ın ´Hayırlı Olsun´ dilekleriyle açılışı yapılan kütüphanede daha sonra katılımcılar bir süre kitap okuyup kütüphanenin kütüphanenin keyfini çıkardılar?



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor