``ŞEHİR HASTANESİ SEÇİMLERDEN ÖNCE HİZMETE GİRECEK

``ŞEHİR HASTANESİ SEÇİMLERDEN ÖNCE HİZMETE GİRECEK

Ak Parti Kayseri milletvekili İsmail Tamer, nöbetçi vekil uygulaması kapsamında vatandaşlarla buluşup sıkıntılarını dinledi. Tamer, vatandaşları kabulünden önce gerçekleşrtirdiği basın toplantısında yaptığı değerlendirmede medya mensupları aracılığı

AK Parti Kayseri milletvekili İsmail Tamer, nöbetçi vekil uygulaması kapsamında il binasında vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Tamer, çözüm yolları için notlar aldı.

Basın mensuplarına da gündeme dair önemli açıklamalar yapan Vekil Tamer, gecikmesi nedeniyle eleştirilere neden olan Şehir Hastanesi`nin 2015 seçimlerinden  önce hizmete gireceğini  duyurdu...  Tamer, şehir hastenesi uygulamasının Türkiye`de ilk defa Kayseri`de temellerinin atıldığına dikkat çektiği konuşmasında, `` Şehir Hastanesi`nin çalışmaları yavaş ilerledi. Bu konuyla ilgili dedikodular dolaşıyor. Bunlara itimat etmemek gerekir. Gecikmenin nedeni, hastane yapımını üstlenen firma ile Sağlık Bakanlığı  arasında imzalanan protokolde yaşanan gecikme dir “ ifadelerini kullandı.

Ak Parti Milletvekili İsmail Tamer, Türkiye`de ilk defa uygulanacak olan kampüs okul çalışmalarının temellerinin de Kayseri`de atılacağını belirtti. Çalışmaların başladığını açıklayan Tamer, `` Doğu- Batı/  Erkilet-Talas olmak üzere 4 bölgede anaokulundan üniversiteye kadar her türlü  eğitim kurumunun  yer alacağı kampüs alanlar oluşturulacak. Bu uygulamanın Türkiye`de bir örneği yok, ilk kez Kayseri`de hayata geçecek`` değerlendirmesinde bulundu.     

AK Parti olarak yerel seçim çalışmalarına henüz start vermediklerini de belirten Tamer, önümüzdeki ay yerel seçim çalışmalarına başlayacaklarını kaydetti.

Vekil Tamer, çevreyol ve demiryolları yapım çalışmalarının devam ettiğini, havaalanının genişletilmesi içinde çalışmalara başladıklarını  vurguladı.

Medya  mensuplarının  özel hastanelerdeki acil servislerinden ücret alınmasına  yönelik sorularına cevaben  yaptığı açıklamada Tamer, ``Özel hastanelerin acil servisleri para talep edemez. Böyle bir şey varsa bize bildirsinler gerekeni yaparız`` dedi.



"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi

"Erciyes'te yaz mevsimi de dolu dolu geçecek"

Büyükkılıç: "Kapuzbaşı Şelalelerimiz ziyaretçi akınına uğruyor"

Rektör Karamustafa: "Türkiye, turizm açısından örnek ülkeler arasında”

Kayserililer, bayram tatilinde Millet Bahçesi'ne akın etti

Çocuklara özel kitap fuarı ve şenliği

Jandarma bayramın acıya dönüşmemesi için tedbirleri üst seviyeye çıkardı