ŞEHİR HASTANESİNDE İNCELEME YAPTILAR

ŞEHİR HASTANESİNDE İNCELEME YAPTILAR

Ak Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer ve Yaşar Karayel, Yapımı devam eden Şehir Hastanesinde inceleme yaparak yapılan çalışmaları yerinde incelediler. Ak Parti Milletvekili İsmail Tamer yapmış olduğu açıklamada “2023 yılına kadar nitelikli

Ak Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer ve Yaşar Karayel, Kayseri’de yapılmakta olan ‘ Şehir Hastanesi’ni teftiş ettiler. . Hastane’nin mevcut durumu hakkında  bilgiler alan vekiller, İnşaat Proje Müdürü Ahmet Yavuz Çam dan çalışmalar hakkında brifing aldılar.

Yavuz Çam hastanede gelinen son durum için “ toplamda 465.000 metrekare kapalı alanımız var. Şu anda tümü için %11,5 civarında bitirdik. Fizik tedavi merkezi %96 civarında bitti. Bütün binaların altında zemin iyileştirmesi yaptık. 180 km uzunluğunda 12’şer metrelik kolonlar halinde jet graad uygulaması yaptık. ‘’ diye ifade etti.

Hastanenin 2 yıllık hukuki ve zemin çalışmalarından dolayı kaybını hızlı bir şekilde kapatmaya çalıştıklarını ifade eden Çam, hastanemizi 2016 yılının sonunda teslim edeceğiz diye konuştu.

Ak Parti Milletvekili İsmail Tamer Hastane’nin hastalara sunacağı hizmet ve konforu şu sözler ile anlattı; ‘’ oda da refakatçi yatağı dahil, geniş bir mekanda hastaların, yatacağı odalardan bahsediyoruz. Yani nitelikli yatak bu demektir. 2002 yılına kadar Türkiye’de 6000 tane nitelikli yatağımız vardı, ama biz hükümet olarak her hastanemizdeki her yatağı nitelikli olarak yapmayı 2023’e kadar bitirmeyi planlıyoruz. Dolayısı ile şimdi 35 tane hastaneyi bu gördüğümüz konsepte yapılacak. 18 tanesinin ihalesi yapıldı. Özellikle 17 tanesi de başladı. Bunlar bittiğinde nitelikle yatağa dönüşecek yatak sayımız 52 bine yükselmiş olacak.’’ Diye konuştu. Tamer sözlerini ise ‘’her türlü hastayı anında müdahale edebileceğimiz şekilde yapmış olacağız’’ diye bitirdi.

  Konuşmaların ardından inşaatı gezen Milletvekilleri  ve beraberindeki heyet, çalışmaları yerinde inceledi.



Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı