ŞEHİR MERKEZİ YENİ ÇALIŞMALARLA KAYSERİ'NİN YÜZ AKI OLACAK

ŞEHİR MERKEZİ YENİ ÇALIŞMALARLA KAYSERİ

PALANCIOĞLU’NDAN ‘BAHAR’ ÇALIŞMASI

Bahar ayının yaklaşmasıyla beraber çalışmalarına başlayan Melikgazi Belediyesi, yol yapımı, yaya yolu, otoparklar, yeşil alan ve peyzaj düzenlemesi çalışmalarına hız verecek.

Teknik birim müdürlükleri ile toplantı yaparak yapılacak işleri masaya yatıran Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi Belediyesi olarak, ilçemizin çeşitli bölgelerinde yol yapımı, yaya kaldırımla, peyzaj düzenlemesine başlıyoruz. Bu kapsamda ihalelerimizin bir kısmını tamamladık. Çalışmalarımıza başlayacağız. İnşallah Melikgazi yeni yüzü ile vatandaşlarımızın daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir yer olacak. Özellikle ağaçlandırma bizler için çok önemli. Yeni yapacağımız yolları ve kaldırımları ağaç ve peyzaj ile süsleyeceğiz. Melikgazi böylece daha güzel bir ilçe konumuna gelecek.” dedi.

Şehir merkezi hissedilebilir bir şekilde değişecek

Yapılan işin yap-boz olmaması için kurumlar arası işbirliği çalışmasına büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu şunları söyledi:

“Kurumlar arası koordinasyon çok önemli. Kayserigaz, KCETAŞ, Telokom, KASKİ gibi bütün alt yapı kurumlarının çalışmalarının eş zamanlı çalışıp, işin birlikte planlı şekilde yapılması lazım. Yoksa sonradan yapılan iş yap-boza dönüyor. Şehir merkezi bizim misafir odamız. Güzelleşmesi için elimizden geleni yapacağız. Şehir merkezimizin hissedilebilir bir şekilde güzelleştiğini ve rahatladığını hissedeceğiz. Otoparklar, yeşil alan, yaya yolu ve asfalt konusunda şehir merkezi Kayserimizin yüz akı olur. Şimdiden hayırlı olmasını dilerim.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da