ŞEHİR MERKEZLERİNDE SANAYİ İSTEMİYORUZ

ŞEHİR MERKEZLERİNDE SANAYİ İSTEMİYORUZ

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Boydak, sanayinin yerinin OSB’ler olduğ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, “Başta Başkanımız olmak kaydıyla arkadaşlarımızın cansiperane vazifelerini yapacaklarından eminiz. Kayserili sanayicilerimize geçmişte olduğu gibi bu dönemde de en ekonomik fiyatlara enerji, su ve altyapı hizmetleri kullandırmalarından dolayı teşekkür ederiz. Onların bu gayretli çalışmaları neticesinde sanayicilerimiz makul fiyatlara bu imkânları kullanıyor. İnşallah bu hizmetlerin devamını diliyoruz. Bu gün OSB’miz adeta bir il büyüklüğüne ulaştı. Bu gün baktığımız zaman OSB’miz yolu, nüfusu ve tüketimleri ile Türkiye’de ki birçok ilden büyük vaziyette. Allah yollarını açık etsin” dedi.

                Sanayinin yerinin organize sanayi bölgeleri olduğunu açıklayan Boydak, “Bunu bir kez daha hatırlatmak istedim. Şehir içindeki sanayi sanayi değil. Artık şehir merkezlerinde sanayi istemiyoruz. Şehirlerimizin şekillenmesi ve imar konularında da bu görüşümüzü aynen muhafaza ediyoruz. Biz Mimarsinan ve İncesu  OSB’yi açarak, birinci OSB’mizi genişleterek bu çalışmalara katkı verdik. Bundan sonraki süreçte de şehir içerisinde kalan sanayilerimizin OSB’lerimize taşınması ile ilgili her türlü desteğe hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum” diye konuştu.



Çölyaklılara 7 yılda 6 bin 134 çölyak paketi dağıttı

“Milli takıma en fazla sporcu gönderen kulübüz”

Kayseri Model Fabrika genç mühendislere eğitim verecek

Başkan Büyükkılıç; kuraya hak kazananların tamamına arılı kovan verdi

KAYMEK'in "tatil şenliği" rüzgarı Pınarbaşı'nda devam etti

Talas Meclisinde 18 madde görüşüldü

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler