ŞEHİT AİLELERİ DERNEK BAŞKANI ÜÇKAN,

ŞEHİT AİLELERİ DERNEK BAŞKANI ÜÇKAN,

?BEBEK KATİLLERİ İDAM EDİLMELİ?

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Yılmaz Üçkan bir basın açıklaması gerçekleştirerek Yüksekova´da terör örgütü PKK militanlarınca gerçekleştirilen kanlı saldırıyı lanetleyerek ? Hunharca katlettiği Nurcan Karakaya ve oğlu Mustafa Bedirhan´ın hesabı sorulacaktır. Bebek katillerine idam gelmelidir? ifadesini kullnadı?

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Yılmaz Üçkan, dernek hizmet binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında Türk Halkı´nın tepki gösterdiği Yüksekova´da terör örgütü PKK militanlarınca gerçekleştirilen kanlı saldırıyı lanetleyip, Nurcan Karakaya ve oğlu Mustafa Bedirhan´ın kanını yerde kalmayacağını vurgulayarak ?Bebek katilleri için dam cezası gelmeli ? dedi ve ekledi ?Ülkemiz dün acı bir haberler sarsıldı. Ülkemizin ve ailemizin yüreğine ateş düştü. Dün 2 şehidimiz vardı. Biri hainlerin kıydığı bir anne, biri de hainlerin kıydığı henüz günahsız bir yavrumuz. Bu yavrumuzun günahı neydi de siz kıydınız, nasıl kıydınız. Siz bebek katilisiniz. Bebek katilleri ne anne, ne evlat nede bebek bilemezler ve anlayamazlar. Sizler sadece sizlerin ipinden tutan sahiplerinizin köpeklerisiniz ve görevinizi yerine getiriyorsunuz. Saldırın dedikleri zaman saldırıyorsunuz, saldırmayın dedikleri zaman saldırmıyorsunuz. Şunu herkes bilmeli ki, dün şehadete yarayan Nurcan kardeşimizle Mustafa Bedirhan yavrumuzun kanı yerde kalmayacak. Onların kanlarının hesabını tüm şehit ailelerimiz ve gazilerimizle biz soracağız ve sormaya da hazırız. Nurcan kardeşimizin, Mustafa Bedirhan yavrumuzun ve tüm şehitlerimizin kanında onların elleri var. Biz bunu biliyoruz ve bu eli kıracağız.?

Sözlerinin devamında Halkların Demokratik Partisi´ ne de tepki gösteren Uçkan ?Birileri daha dün terör örgütüne terör örgütü diyemiyorlardı. Bebek katillerinin terör örgütü olduğunu göremiyorsanız, siz de onlardansınız. Onlardan olduğunuz için onlara diyemiyorsunuz. Bebek katillerine terör örgütü diyemeyenler, bugün meclisimizde oturanlar bilsinler ki biz meclisi onlara dar edeceğiz. O meclisten onları çıkaracağız ve bebek katillerinden onların hesabını soracağız. Bundan herkes emin olsun. Artık o mecliste onlar duramayacak. Bizler bu vatanın bağımsızlığı ve al bayrağı için bedel ödedik. Bu bedeli yine ödemeye hazırız. Devlet büyüklerimiz inşallah bu bebek katillerinden öcünü alacak, kanlarını yerde bırakmayacak? şeklinde konuştu?

Şehit Aileleri Dernek Başkanı Üçkan sözlerinin sonunda terör örgütü PKK üyeleri ve yanlılarına idam getirilmesi talebinde bulunarak ?Bebek katillerine idam gelmelidir. İnşallah Türkiye Büyük Millet Meclisi tüm terör örgütleri dahil olmak üzere bu vatana, bayrağa ve ezana, minik yavrularımıza el uzatanlara idamı çıkartacaktır. Biz bunun da takipçisi olacağız? diyerek noktayı koydu?



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da