ŞEHİT AİLELERİ DERNEK BAŞKANI YAVUZ:

ŞEHİT AİLELERİ DERNEK BAŞKANI YAVUZ:

?BİR VATAN HAİNİNİN AİLESİ İLE BULUŞTURUŞMASI HAKSIZLIKTIR?

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz Dernek binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında vatan haini teröristlerin yapılan haberlerle şirin gösterilmeye çalışıldığını vurgulayıp, kadın teröristin ailesi ile buluşturulmasına sert tepki gösterdi? Yavuz ?Terör olayları nedeniyle görev alan askerlerimiz, polislerimiz bırakın ailesini görmeyi aramaya bile vakit bulamazken, terörün acziyetini göstermek adına yapılan bu olay, şehitlerimizin aziz hatıralarını gazilerimizin onurlarını hiçe saymaktır?
Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz Dernek binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasına ?Mardin- Nusaybin den gelen acı haberle bir kez daha yıkıldık. Bir askerimiz ve bir polisimiz şehit olmuş, 9 kahramanımız yaralanmıştır ; şimdiye kadar terörle mücadele de şahadet şerbetini içen aziz şehitlerimize Allah tan rahmet, ailelerine ve yüce Türk Milletine baş sağlığı ve sabırlar, kahraman Gazilerimize acil şifalar diliyorum? diyerek başladı ve Nusaybin´de yapılan aramalarda ailesine vasiyet niteliğinde yazdığı mektubu bulunan ve önceki gün güvenlik güçlerine teslim olan kadın terörist Zehra Kaya´nın savcılık izniyle anne ve babasıyla görüştürülmesine sert dille tepki göstererek şunları kaydetti? ?Haber metinlerinde geçen ve teröristleri sempatik olarak göstermeye çalışan belki de bu yönde eğilimi olan soysuzları bu yoldan çevirmeye çalışan haberler 2 gündür medyada genişçe yer buldu. Bizim askerimizi polisimizi şehit eden Türkiye Cumhuriyeti Devleti topraklarında bölücü terör örgütüne yönelik eylem yapan askerimize, canlarımıza kurşun sıkan bu köpekleri neden bu şekilde hoş ve sempatik göstermeye çalışıyoruz. Barış adı altında yapılan görüşmeler, toplantılar, mitingler hepsi koca bir YALAN!!! Vatan evlatlarımıza kurşun yağdıran ocakları söndüren, çocukları yetim bırakan zihniyetlere bizim askerimiz kendi elleriyle dün yiyecek, içecek dağıttı. Bu ülkenin üzerine oynanan oyunlar zaten çok fazla ama evladını çok zor şartlarda büyütüp asker ocağında kaybeden analarımızın, babalarımızın, bacılarımızın bu görüntüler ve bu yaklaşım ile acısını daha da çok arttırmayın. Terör olayları nedeniyle görev alan askerlerimiz, polislerimiz bırakın ailesini görmeyi aramaya bile vakit bulamazken, bizim canımızı yakan vatan hainlerinin ailesi ile görüştürülmesi içimizi sızlatmaktadır. Terörün acziyetini göstermek adına yapılan bu olay, tıpkı 2009 yılında Habur dan giriş yapan PKK lı teröristlerin davul zurna ile karşılanması gibi Şehitlerimizin aziz hatıralarını Gazilerimizin onurlarını hiçe saymaktır. Bölgede görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları da Emniyet Güçleri mensupları da aynı amaç uğruna bu vatan için bu bayrak için bu millet için omuz omuza çarpışırken, canını kanını vatan uğruna ortaya koyarken, annesini babasını eşini kardeşini yeni doğmuş çocuğunu belki de aylarca görmeden görevini yaparken, bir teröristin bir vatan haininin ailesiyle buluşturulması, bu kahramanlara yapılan en büyük haksızlıktır.?
Yavuz sözlerinin devamında teröre destek veren kamu görevlilerinin bir an evvel tesbit edilmesi çağrısında bulunarak şöyle konuştu ? Polisimiz askerimiz canla başla vatanın tek karış toprağı için mücadele ederken; o bölgedeki kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan amir ve memur pozisyonundaki devletin ekmeğini yiyen terör yandaşlarının, bölücü terör örgütüne destek veren, onlara yardım ve elaman sağlayan güya devlet memurlarının bir an önce tespit edilerek, yasalar önünde hesap vermelerinin sağlanmasını ve gereken en ağır cezalara çarptırılmasını istiyoruz. ?
HABER: C.ÜSTEN



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”