ŞEHİT AİLELERİ ENGİN ARDIÇ´A ATEŞ PÜSKÜRDÜ?

ŞEHİT AİLELERİ ENGİN ARDIÇ´A ATEŞ PÜSKÜRDÜ?

ÜÇKAN ? DERHAL ŞEHİT AİLELERİ´NDEN ÖZÜR DİLE?

ÜÇKAN ? DERHAL ŞEHİT AİLELERİ´NDEN  ÖZÜR DİLE?

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Yılmaz Üçkan  dernek binasında  bir basın açıklaması gerçekleştirip  ?1923 yılından beri ülkemizde savaş mı vardı? Şehit  ve Gazi´yi nerde verdik? diyen  Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Engin Ardıç´ı protesto ederek ?Bu ülkenin bu zamana kadar verdiği şehit ve gazileri hiç mi göremedin, o annelerin feryadını hiç mi görmedin?  Sen tabi göremezsin, bugüne şehit ve gazilerimiz sayesinde geldiğimizi. Sen şehit ve gazilerin ailelerinden özür dilemelisin hem de hemen. Yok dilemez isen bizlerde şehit ve gazi aileleri olarak hukuki her yola başvuracağız? değerlendirmesinde  bulundu?

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Yılmaz Üçkan  dernek binasında  bir basın açıklaması gerçekleştirerek  ?1923 yılından beri ülkemizde savaş mı vardı? Şehit  ve Gazi´yi nerde verdik? diyen  Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Engin Ardıç´ı protesto  etti?  Şehit Aileleri ve Gazilere sözcülük eden ve kendiside  bir Gazi  olan Üçkan Şemdinli´de Pkklı teröristlerle girdi  çatışmada şehit olan 8 güvenlik görevlisi  ve  yine aynı çatışmada  yaralanan Mehmetçiklerin ailelerine  başsağlığı  ve  geçmiş olsun temennileri ile başladığı  sözlerinin devamında ?Tarihimize baktığımızda vatanımızın hamuru, şehitlerimizin canı ve gazilerimizin kanı olmuştur. Biz bunu hep yaşıyoruz yaşamaya devam edeceğiz. Bugün ki şehitlerimizin bize şunu hatırlattı. Geçmişte sadece şehit vermek değil, şehit olmak değil. Her an her saat şehit olabilme durumunu gösterdi.  8 şehidimiz içimizi yakmıştır? ifadesini  kullandı?

Başkan Üçkan  açıklamasının devamında  Sabah Gazetesi  Yazarı  Yazar Ardıç´a seslenerek  Şehit Aileleri ve  Gazilerden özür dilemsin  isteyerek , şayet  bunu yapmaz ise  olayı yargıya taşıyacaklarını belirtip  şunları  kaydetti?  ? Tarihine bir bak bakalım nereden geldin ve nereye gidiyorsun? Köşe yazısında diyor ki, ?ülkemizde 1923´den bu zamana kadar savaş mı vardı, Şehit ve gaziyi nerede verdik?´ Eğer sen o kadar bilgi yoksunu isen, bizim şehit ve gaziler olarak sana diyecek hiç bir şeyimiz yok. Bir atasözümüz var, ?okumuşsun elin kalem tutmuş ama adam olamamışsın´ der. Sen şehit ve gaziliğin ne olduğunun içini dolduramayacak kadar bilgi birikimden yoksunsun. Lütfen o köşeyi işgal etme bırak orayı hak eden doldursun. Bu ülkenin bu zamana kadar verdiği şehit ve gazileri hiç mi göremedin, o annelerin feryadını hiç mi görmedin?  Sen tabi göremezsin, bugüne şehit ve gazilerimiz sayesinde geldiğimizi. Sen şehit ve gazilerin ailelerinden özür dilemelisin hem de hemen. Yok dilemez isen bizlerde şehit ve gazi aileleri olarak hukuki her yola başvuracağız?

HABER : C.ÜSTEN



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi