ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE BAYRAMLAŞMA

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE BAYRAMLAŞMA

ÖZHASEKİ: VATANIMIZ İÇİN ŞEHİT OLMAYA HAZIRIZ

Çevre ve şehircilik bakanı Mehmet Özhaseki Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler Dul ve Yetimler Derneği ile Muharip Gaziler Derneğini ziyaret ederek bayramlaştı. Özhaseki ziyarette yaptığı konuşmada ne zamanki bayrak vatan mukaddesatımız tehlikeye düşerse her birimiz şehit olmaya hazırız dedi.
Türkiye harp malülü gaziler şehit dul ve yetimleri derneği başkan vekili süleyman Özdemir tarafından karşının heyet şehit aileleriyle bayramlaştılar. Törene bakan Mehmet özhaseki, vali süleyman kamçı, milletvekilleri Taner yıldız, hülya nergis, il emniyet müdürü İbrahim kulular il jandarma alay komutanı albay Halil uysal´da katıldı.
Ziyareten duyduğu memnuniyeti dile getiren şehitler derneği başkan vekili Süleyman Özdemir, tüm kayseri halkının bayramını tebrik etti.
Ziyarete konuşan bakan Mehmet özhaseki´de tüm şehit ailelerinin bayramını tebrik ederek şehitlerimiz bu vatan için canlarını feda ettiler bizlerde ne zamanki bayrak vatan mukaddesatımız tehlikeye düşerse her birimiz şehit olmaya hazırız dedi.
Heyet daha sonra muharip gaziler derneğini de ziyaret ederek bayramlaştılar. Dernek başkanı Osman balcı tüm kayseri halkının bayramını tebrik ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Bakan Mehmet Özhaseki´de özellikle bu vatan için Kayseri´nin de çok şehitler verdiğini hatırlatıp kayseri´nin evladının 4 bir cephede şehit verdiğini söyledi.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da