ŞEHİT ANNE VE 11 AYLIK YAVRUSU

ŞEHİT ANNE VE 11 AYLIK YAVRUSU

GÖZYAŞLARI İLE HAKK´A UĞURLANDI

Hakkari´de ki üs bölgesinde görevli eşi Jandarma Astsubay Çavuş Serkan Karakaya´ya doğum günü için sürpriz yapan ve 11 aylık oğlu Mustafa Bedirhan ile evlerine dönmeye çalışan 25 yaşındaki Nurcan Karakaya kanlı terör örgütü mensuplarınca yola döşenen el yapımı bombanın uzaktan kumada ile patlatılması sonucu şehadete erdi. Şehit anne ve yavrusu göz yaşları ve dualarla Hakk´a uğurlanırken, bebek katilleri nefretle lanetlendi?

Henüz bir ay önce Uşak´tan Hakkari´ye tayini çıkmıştı Jandarma Astsubay Çavuş Serkan Karakaya´nın eşi ve henüz 11 aylık olan oğlu Mustafa Bedirhan ile birlikte Yüksekova´dan ev tutup görevine başlamıştı?

O gün doğum günü idi genç astsubayın ve eşi oğlu ile birlikte üst bölgesine gelerek kendisine sürpriz yapmıştı? Güle oynaya doğumun gününü kutlayıp minik yavrusunu öpüp koklarken birlikte geçirdikleri son dakikalar olduğu aklının ucundan bile geçmemişti genç astsubayın?

Genç kadın neşe içinde eşi ile vedalaşıp oğlunu da yanına alıp özel otoları ile Yüksekova´daki evlerine dönmek üzere yola çıkmıştı ? Anacak Katliamlarıyla şeytanı bile üzüntüden ağlatan hainler, asker eşini ziyaretten dönen anne ve 11 aylık yavrusu Mustafa´yı yola döşedikleri el yapımı bombayı patlatarak kahpece şehit etti.

Şehit anne ve henüz 11 aylık şehit yavrusunun cenazeleri Hakkari´de düzenlenen askeri törenin ardından hava yolu ile ilimize getirilip buradan kara yolu ile şehit annenin doğum yeri olan Sivas´ın Şarkışla ilçesine nakledildi ve göz yaşları ve dualarla Hakk´a uğurlandılar?

Yaşanan bu acı olayın ardından hainleri yakalamak üzere geniş çaplı operasyon başlatılırken saldırı sonrası komandoların intikam yemini ettiği video, sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı?



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor