ŞEHİT ATEŞİ SÖNMÜYOR !

ŞEHİT ATEŞİ SÖNMÜYOR !

İKİ YİĞİT DAHA ŞEHADET ŞERBETİ İÇTİ?

Fırat Kalkanı Harekatı El Bab operasyonu sırasında kanlı terör örgütü DEAŞ militanlarınca askerlerimize yönelik olarak gerçekleştirilen 3 ayrı intihar saldırısında şehit düşen 16 askerden 2´si olan Kayserili uzman çavuşlar 28 yaşındaki Mehmet Kökkaya ile 27 yaşındaki Osman Çelik ?in baba ocağına ateş düştü. Hava yolu ile ilimize getirilen ve Asker Hastanesi morguna konulan şehitlerin cenazeleri Cuma nazmı sonrası son yolculuklarına uğurlanacak?
Suriye topraklarında sürdürülen 2Fırat Kalkanı Harekatı ? sırasında El Bab bölgesinde terör örgütü DAEŞ saldırısında şehit düşen 16 askerden 2´si olan Kayserili Uzman Çavuşlar 28 yaşındaki Mehmet Kökkaya ile 27 yaşındaki Osman Çelik ?in baba ocaklarına sabahın erken saatlerinde ulaşan kara haber tam anlamı ile ateş düşürdü?
Piyade Uzman Çavuş Osman Çelik´in Kocasinan ilçesine bağlı Argıncık Alsancak Mahallesi, 6225 sokaktaki baba evine gelen askeri yetkililer Ali ve Suriye Çelik çiftine acı haberi bildirdi. 5 yıldır Uzman Çavuş olarak görev yapan ve henüz bekar olduğu öğrenilen 10 çocuklu Çelik ailesinin 8.çocuğu 27 yaşındaki Osman Çelik´in Kayseri 1´inci Komando Tugayında görevli olduğu ve geçici görevle Suriye´ye gönderildiği öğrenilirken, şehitin evi Türk bayrakları ile süslendi?
Aslen Kahramanmaraş Göksun ilçesi nüfusuna Kayılı olan ve ailesi Melikgazi İlçesi Belsin semtinde ikamet eden bir diğer Şehit Uzman Çavuş 28 yaşındaki Mehmet Kökkaya´nın evli ve bir çocuk babası olduğu bildirilirken acı haber Kökkaya ailesini de yasa boğdu?
El Bab´da şehit düşen Kayserili uzman çavuşlar 28 yaşındaki Mehmet Kökkaya ile 27 yaşındaki Osman Çelik´in cenazeleri havayoluyla Gaziantep´den getirilerek, Kayseri Asker Hastanesi morguna konuldu.
Şehitler için Seyyid Burhanettin Hazretleri türbesi yanındaki Kalemkırdı Camisinde yapılan hazırlık Cuma ertelendi. Cami avlusundaki Cumhurbaşkanı, Başbakan, TSK, CHP, MHP Genel Başkanlarının çelenkleri kaldırıldı. Cenaze töreni için camiye gelenlere törenin Cuma namazı sonrasına bırakıldığı duyuruldu.
Öte yandan ilk belirlemelerde saldırılarda 14 asker şehit düşmüş, 33 asker yaralanmıştı. Ancak günün ilerleyen saatlerinde yaralı askerlerden 2´si nin daha şehit olduğu duyuruldu... Böylece şehit sayısı 16´ya yükselirken, yaralı sayısı da 31´e indi?
HABER: C.ÜSTEN



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor