ŞEHİT EMANETLERİ´NİN

ŞEHİT EMANETLERİ´NİN

BİLGİSAYAR HEDİYESİ İLE YÜZÜ GÜLDÜ?

   Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Dairesince organize edilen ve Halk Bankasının destekleriyle gerçekleştirilen "Yalnız Değilsiniz, Türkiye´nin En Büyük Ailesi Projesi" kapsamında, ilimizde yaşayan 31 şehit çocuğuna Valilik tarafından tablet ve dizüstü bilgisayar hediye edildi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Dairesince organize edilen ve Halk Bankasının destekleriyle gerçekleştirilen "Yalnız Değilsiniz, Türkiye´nin En Büyük Ailesi Projesi" kapsamında ilimizde yaşayan şehit çocuklarına tablet ve diz üstü bilgisayar teslim töreninde konuşan Vali Orhan Düzgün şehitlerimizin al bayrağımızın dalgalanabilmesi için kahramanca canlarını feda ettiklerini kaydedip, şehitlerin emaneti çocuklara sahip çıkmanın kendilerinin en önemli görevi olduğunun altını çizerek,? Şehit aileleri ve gaziler ile çeşitli vesilelerle bir araya gelmekteyiz? hatırlatmasında bulundu?
Vali Düzgün, şehit çocuklarına moral vermesi amacıyla Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Halk Bankası tarafından düzenlenen projede emeği geçenlere şükranlarını sunduktan sonra ,proje kapsamında 0-16 yaş grubundaki 14 şehit çocuğuna tablet bilgisayar, 17-22 yaş grubundaki 17 şehit çocuğuna da dizüstü bilgisayarlarını teslim etti?
Şehit çocukları ile yakından ilgilenen ve eğitim durumları ile ilgili bir süre sohbet eden Vali Düzgün, birlikte fotoğraf çektirdiği çocuklara bilgisayar bağımlısı olmamaları gerektiğini tavsiye ederek, ?Büyüklerinizin izin verdiği süre ile sınırlı olmak kaydıyla okul durumlarınıza göre bilgisayar kullanmalısınız. Bilgisayarlarınızın eğitiminize ve gelişiminize olumlu olarak katkı yapmasını diliyor, eğitim hayatınızda başarılar diliyorum? değerlendirmesinde bulundu?
Törende, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Şerafettin Akyüz, Halk Bankası Kayseri Şube Müdürü Harun Hündür ve bazı yöneticiler de hazır bulundu.



Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı