ŞEHİT İSMAİL UYGUN

ŞEHİT İSMAİL UYGUN

ŞEHADETİNİN 10. YILINDA DUALARLA ANILDI?

19 Kasım 2008 tarihinde Diyarbakır´ın Lice ilçesinde görev yaptığı karakola bölücü terör örgütü mensubu hainlerce düzenlenen saldırıda şehadete eren Uzman Çavuş İsmail Uygun şehadetinin 10. Yılında adının verildiği İsmail Uygun Ana Okulu´nda tertiplenen törenle anıldı? Şehit İsmail Uygun´un anne babasının da iştirak ettiği anma töreninde tüm şehitlerimizin ruhu için Kur´an ? Kerim Tilaveti gerçekleştirilirken, annesinin kayda alınarak dinletilen ağıtları herkesi gözyaşlarına boğdu?

19 Kasım 2008 tarihinde Diyarbakır´ın Lice ilçesinde görev yaptığı karakola bölücü terör örgütü mensubu hainlerce düzenlenen saldırıda şehadete eren Uzman Çavuş İsmail Uygun şehadetinin 10. Yılında adının verildiği Ana Okulu´nda tertiplenen törenle anıldı?

İstiklal Marşı´nın okunması ve tüm şehitlerimiz için gerçekleştirilen saygı duruşu ile start veren tören de konuşan Önder Yıldız ?Biz şehidin adının verildiği okul olarak, onun adına layık kalitede eğitim vermek zorundayız diye düşünmekteyim. Bu zamana kadar vatanımız onlarca şehit gördü ve düşmanımız o kadar çok ki dolaysı ile biz bu isme yakışır bir kurum olmak, hem de çocuklarımızı bu şuur ile yetiştirmesini sağlamak zorundayız diye düşünüyorum.Ve bu vatan, bu bayrak, bu millet için canını hiçe sayarak şehadet şerbeti içen İsmail Uygun kardeşimizi ve bütün şehitleirmizi rahmet ve minnetle anıyoruz? ifadesini kullandı?

Anma töreninde daha sonra başta Şehit Uzman Çavuş İsmail Uygun olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhu için Kur´an-Kerim tilaveti gerçekleştirilerek, dualar edildi?

Törenin sonunda Şehit İsmail Uygun´un fotoğraflarından oluşan slayt ve annesi Sultan Uygun´un kayda alınan ağırları davetlilere iletilip dinletilirken katılıMcılar göz yaşlarına boğuldu?

Şehit İsmail Uygun´un babası Mürsel Uygun şehit babası olmanın onur ve gururu ile tören sonuna kadar sükûnetini koruyup dimdik dururken, anne Sultan Uygun´un gözlerinden yaş hiç eksik olmadı?

HABER: CEYHUN ÜSTEN



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”