ŞEHİT JANDARMA ER FERHAT DOĞAN İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ

ŞEHİT JANDARMA ER FERHAT DOĞAN İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ

HAYALLERİNDEKİ KÜTÜPHANE´YE KAVUŞTULAR

Şehit Jandarma Er Ferhat Doğan İlkokulu´nda eğitim gören minik yürekler  hayallerindeki kütüphaneye  kavuştular?  Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık  ve İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı da  açılışa iştirak ederek  minik yüreklerin  bu sevincine ortak oldular?.

Şehit Jandarma Er Ferhat Doğan İlkokulu binası içerisinde yeniden tefriş edilerek ?Hayalimdeki Kütüphanem? sloganı ile minik yüreklerin hizmetine sunulan kütüphaneye cep sineması ile akıl ve zeka oyunları bölümünü de eklenerek sosyal etkinlik alanı oluşturulan kütüphanenin açılışına Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı Memur Sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan, Türk Anneler Derneği Şube Başkanı Mukaddes Duman, öğretmen ve öğrenciler hazır bulundu.    

Açılışın ardından kütüphane hakkında bilgi veren Okul Müdürü Cuma Çalık, kütüphaneye katkıda bulunlara teşekkür ederek şunları kaydetti:  ?Amacımız okuma alışkanlığını kazandırıp pekiştirmek ilimizde geri kalmış bir bölge olarak nitelendiren mahallemizde farkındalık oluşturmaktır yapmış olduğumuz hayalimdeki kütüphanem projemizde aynı samanda okulumuz genelinde yapmış olduğumuz hayalimdeki kütüphanem isimli resim yarışmasından da etkilenerek öğrencilerimizin hayallerine de yer vermiş bulunmaktayız. Yapmış olduğumuz bu çalışmanın ilçemize ilimize ve ülkemize eğitimde iyi örneklere model olacağı düşüncesindeyiz.?

Kütüphaneye kitap bağışında bulunan Türk Anneler Derneği Şube Başkanı Mukaddes Duman da Şehit Jandarma Er Ferhat Doğan İlkokulu´nu kardeş okul olarak belirlediklerini belirterek daha öncesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere kaban, bot yardımında bulunduklarını hatırlatıp, ocukların kitap okuma alışkanlığı kazandırmaya  önem verdiklerini belirterek? Kütüphane açılışı vesilesiyle de kitap yardımında bulunduk?  ifadesini  kulandı?

HABER:  SÜLEYMAN ERDOĞAN



Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı