ŞEHİT KIZININ İSTEĞİ

ŞEHİT KIZININ İSTEĞİ

KÜÇÜK VALİ HAYVANAT BAHÇESİ ZİYARETLERİNİN DE ÜCRETSİZ OLMASINI İSTEDİ?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Vali Şehmus Günaydın´ı makamında ziyaret eden minik yürekleri arasında bulunan şehit kızı Ceyda Çelik ?Temsili Vali´ ve ?Temsili Büyükşehir Belediye Başkanı´ olarak koltuğa oturup , talimatlar vererek gelecek bizim mesajları verdi? Küçük Vali Hayvanat Bahçesi ziyaretlerinin de ücretsiz olmasını istedi?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Vali Şehmus Günaydın´ı ziyaret eden İlkokul öğrencileri Vali amcalarının bayramını tebrik ettiler?

Vali Günaydın minik yürekleri ağırlarken yaptığı değerlendirmede Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün çocuklara ve gelecek nesillere armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nın kutlu olmasını temennisinde bulunup, kısa süre içerisinde 5 bin öğrencinin tekli eğitime geçtiğini hatırlatarak ?Çocuklarımızın eğitim konusundaki sıkıntılarının giderilmesi konusunda bütün kurumlarımız ellerinden gelen gayreti göstermektedir? ifadesini kullandı?

Ziyarete gelen öğrenciler arasında bulunan2016´da Mardin´de teröristlere yönelik operasyonda şehit düşen Binbaşı Turgay Çelik´in 3. sınıf öğrencisi kızı Ceyda Çelik ?Temsili Vali´ olarak Vali Şehmus Günaydın´ın koltuğuna oturdu?

Valilik makamına oturan Küçük Vali Ceyda Çelik tüm çocukları temsil ettiğini, öğrencilerin sesi olacağını vurgulayıp, makam telefonundan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ı arayarak hayvanat bahçesini öğrencilerin ücretsiz ziyaret etmesi ve tekli eğitimden daha fazla öğrencinin yararlanabilmesi için okul yeri arsası talebinde bulundu.

Başkan Büyükkılıç´ da minik Vali´nin talebi sonrasında bir hafta boyunca hayvanat bahçesinin çocuklara ücretsiz olacağını, eğitim nedeniyle istenen arsanın tahsisi için gerekli çalışmaların yapılacağını müjdeledi?

Minik Yüreklerin bayram tadındaki bayram ziyaretleri çeşitli hediyelerin takdimi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle noktalanırken, ortaya çıkan renkli görüntüler ?Geleceğimiz Emin Ellerde? yorumları yaptırdı?

HABER: CEYHUN ÜSTEN



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi