ŞEHİT PİYADE SÖZLEŞMELİ ER ORHAN ÖZKAN

ŞEHİT PİYADE SÖZLEŞMELİ ER ORHAN ÖZKAN

GÖZYAŞLARI VE DUALARLA HAKK´A UĞURLANDI?

Önceki gün akşam saatlerinde Hakkari´nin sınıra sıfır noktasında yol güvenliğini sağlayan askeri birliğe, Irak´ın kuzeyindeki Basyan bölgesindeki Khala Dağı´ndan PKK´lı teröristler tarafından güdümlü füze ile gerçekleştirilen saldırıda şehit olan üç Mehmetçikten biri olan bir çocuk babası 29 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Orhan Özkan baba ocağında göz yaşları ve dualarla Hakk´a uğurlandı?

Hakkari´nin sınıra sıfır noktasında Dağlıca ? Aktuna Yol Yapım çalışması sırasında yol güvenliğini sağlayan askeri birliğe, Irak´ın kuzeyindeki Basyan bölgesindeki Khala Dağı´ndan PKK´lı teröristler tarafından güdümlü füze ile gerçekleştirilen saldırıda şehit olan 3 şehit asker arasında bulunan Piyade Sözleşmeli Er Orhan Özkan´ın acı haberi önceki akşam Talas Mevlana Mahallesinde yaşayan eşi Özlem ve annesi Hatice Özkan´a iletildi? Aile acı haber sonrası acılı anne ve eş göz yaşlarına boğulurken babasının da yıllar önce vefat ettiği öğrenildi? Aslen Develi ilçesine bağlı Şıhlı Mahallesinden olan ve 5 yaşında Elif isminde bir kız çocuğu bulunan şehit askerin cenazesi öğle saatlerinde ilimize getirildi? Şehit Özkan´ın cenazesi ilk olarak helallik almak için Talas ?Mevlana Mahallesi´nde bulunan ailesine ait eve getirilerek helallik alındı ve ardından Kalemkırdı Camii´ne nakledildi?

Cenaze namazının kılınacağı Kalem kırdı Camii´nde musalla taşına konulan Şehit Uzman Er´in tabutunun başında toplanan yakınları Türk Bayrağı´na sarılı tabuta sarılarak gözyaşı döküp, "Orhan kalk eve gidelim" diye ağıtlar yakıp, feryat ettiler?

Şehidin eşi Özlem Özkan, şehidin parkasını giyerken 5 yaşındaki kızı Elif ise babasının fotoğrafıyla oynayarak onu Hakk´a uğurladılar?

İkindi namazını sonrası İl Müftüsü Şahin Güven´in kıldırdığı cenaze namazı tarafından kılınan cenaze namazına Vali Süleyman Kamçı, Ankara Garnizon Komutanı Korgeneral Ali Sivri, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kurum kuruluş müdürleri, STK temsilcileri, şehidin annesi Hatice, kardeşi Gökhan Özkan ve çok sayıda ilimiz sakini iştirak ederek şehit ailesinin acısına ortak oldular?

 Vali Kamçı ve protokol üyeleri cenaze namazı sonrası şehidin ailesine baş sağlığında bulunup taziyelerini dile getirirken, Şehit Piyade Sözleşmeli Er Orhan Özkan´ın cansız bedeni Kartal Garnizon Şehitliğinde toprağa verildi?

Geride gözü yaşlı bir anne ve eş ile henüz 5 yaşında bir yavru bırakarak ebediyete intikal eden ilimizin 329. Şehidi ramazanı yasa boğarken herkes herkes bu son şehidimiz olsun temennisini dillendirdi?

HABER: C.ÜSTEN



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor