ŞEHİT POLİS A.CİHAN KİLCİ

ŞEHİT POLİS A.CİHAN KİLCİ

DUALARLA HAKK´A UĞURLANDI ?

Tunceli´nin Pülümür İlçesi´nde yaşanan helikopter kazasında şehit düşen Hacılarlı polis memuru 27 yaşındaki Ahmet Cihan Kilci baba ocağında kınlan cenaze namazı sonrası Asri Mezarlıkta bulunan Polis Şehitliğinde gözyaşları ve dualarla Hakk´a uğurlandı? Şehidin anacığı evladını ebediyete uğurlarken yaşadığı acıya daha fazla dayanamayıp fenalaştı, 14 yaşındaki kardeşi ise ?Abi bizi bırakıp nereye gidiyorsun ? diye göz yaşı döktü?
Tunceli - Pülümür´de şehadet şerbeti içine 12 kişiden biri olan Hacılarlı Şehit Özel Harekat Polisi Ahmet Cihan Kilci için doğum yeri olan Hacılar İlçesi Cami Kebir´de öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına Vali Süleyman Kamçı, Şehit Polisin Amca oğlu olan MHP Kayseri eski Milletvekili Hasan Ali Kilci, Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldır, Garnizon Komutanı Tuğgenaral Ercan Tek, Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Chp İl Başkanı Feyzullah Keskin, Mhp İl Başkanı Baki Ersoy, Hacılar İlçe Belediye Başkanı Doğan Ekici, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç , Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, şehit yakınları ve ilçe sakini vatandaşlar katıldı.
İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven ?nin kıldırdığı cenaze namazı öncesi şehit polisin tabutunun başından ayrılmayan 14 yaşındaki kardeşi Yusuf Kaan Kilci´nin yakasında ağabeyinin fotoğrafıyla ağlayıp, "Abi bizi bırakıp nereye gidiyorsun?" diye hıçkırıklara boğularak ağlaması yürekleri dağlarken, Şehit babası Ejder Kilci ile annesi Dilber Kilci evlat acısı ile gözyaşı döktüler. Yaşadığı acının etkisi ile fenalık geçiren anne Dilber Kilci´ye sağlık görevlileri müdahale etti. Şehit polisin babaannesi Şerife Kilci ise, torununun tabutuna sarıldı, ardından da fotoğrafını öperek uzunca bir süre elinden bırakmadı.
Cenaze nazmının ardından uzun bir araç konvoyu eşliğinde Hacılar ilçesinden şehir merkezindeki Asri Mezarlık´ta bulunan Polis Şehitliğine nakledilen şehit polis memuru Ahmet Cihan Kilci´nin Türk bayrağına sarılı cenazesi burada dualar ve göz yaşları eşliğinde Hakk´a uğurlandı?
Şehidin tabutunun üzerine örtülen Türk bayrağı, Vali Kamçı tarafından baba Ejder Kilci´ye, fotoğrafı ise anne Dilber Kilci´ye teslim edildi. Dilber Kilci, oğlunun fotoğrafını öperek gözyaşı döktü.
HABER: C.ÜSTEN



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor